21. november 2018
Milan Skobalj har tidligere været træner i Hørsholm med stor succes. Nu skal han forsøge at løfte Team FOG Næstved til nye højder.
Milan Skobalj har tidligere været træner i Hørsholm med stor succes. Nu skal han forsøge at løfte Team FOG Næstved til nye højder.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team FOG har ny træner på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team FOG har ny træner på plads
Opdateret 09. maj 2016 kl. 16:05
Sport SJ - 09. maj 2016 kl. 07:00
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Team Fog Næstved har sin nye træner på plads. Der bliver tale om en god bekendt af dansk basket. Det bliver nemlig den tidligere Hørsholm-træner Milan Skobalj, der får ansvaret.

Da Milan Skobalj kom til Hørsholm for syv år siden, nåede han blandt andet at have sin forgænger på trænerposten i Team FOG Næstved under sine vinger. Men nu sætter troldmanden Milan Skobalj sig til rette i lærlingen, Bogdan Karaicics, tidligere stol.

- Med Milan som træner får vi en meget erfaren træner, der har trænet på allerhøjeste niveau i Europa. Han har været assistent i Røde Stjerne Beograd i syv år, og han har også stået i spidsen for holdet i en halvsæson. Derudover har Milan også erfaring fra både den danske og svenske liga, så han kender niveauet og betingelserne, siger Team FOG Næstveds direktør Andreas Larsen.

Team FOG Næstved-bossen havde ellers indstillet sig på, at det kunne vare en rum tid, inden en ny træner var på plads, men det viste sig at blive ret gnidningsfrit at finde Bogdan Karaicics afløser.

- Vi var indstillede på, at det kunne komme til at tage tid, men vi ville have is i maven. Det viste sig så, at interessen for jobbet var ret stor. Jeg tror, vi har fået 30 ansøgninger fra udenlandske trænere, men vi har selv henvendt os til Milan Skobalj, der faktisk også var på vores liste, da Geof Kotila stoppede, siger Andreas Larsen.