23. november 2017
Deon Mitchell og Team FOG Næstved gik helt ned i anden halvleg, hvor man smed en kæmpe føring væk i den første kvartfinale mod Svendborg.
Deon Mitchell og Team FOG Næstved gik helt ned i anden halvleg, hvor man smed en kæmpe føring væk i den første kvartfinale mod Svendborg.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team FOG gik helt kold i første kvartfinale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team FOG gik helt kold i første kvartfinale
Sport SJ - 20. marts 2017 kl. 22:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Simon Ydesen
Team FOG Næstved fik en rædselsfuld indledning på slutspillet, da man formøblede en føring på 21 point mod Svendborg Rabbits og endte med at tabe 72-67.

Da Team FOG Næstved tilbage i oktober skød sæsonen i gang var det mod en hjemmekamp mod Svendborg Rabbits, hvor sydsjællænderne smed en ellers sikker føring væk i fjerde quarter.

Da de to hold mandag aften skød slutspillet i gang, var historien den samme. Denne gang var Team FOG Næstveds føring dog så stor, at det krævede en hel halvlegs sydsjællandsk sammenbrud for at give Svendborg Rabbits mulighed for at komme tilbage i kampen.

Da de to hold gik til pause var det med en føring på 45-24 til Team FOG Næstved, der havde fejet gulv med en flok rådvilde kaniner.

Svendborg-træner Arnor Gudjonsson påpegede efter kampen, at det ikke var magiske ord eller store bogstaver, han havde haft i brug for at vende kampen på hovedet.

- Jeg sagde ikke noget videre klogt i pausen, men jeg bad spillerne om at begynde at dække op, og så måtte vi tage den fra scratch, siger Arnor Gudjonsson, der fik det, han havde bedt sine spillere om.

Da kampen var færdig kunne man høre ord som pinligt og ufatteligt nævnt fra lokale læber. Det var bestemt ikke sjovt at være frivillig hjælper hos Team FOG, da nederlaget var en realitet. Næste kvartfinale spilles torsdag i Svendborg.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk