20. juli 2019
Kentwan Smith blev topscorer for Team FOG Næstved med 24 point, da man besejrede Randers Cimbiria.
Kentwan Smith blev topscorer for Team FOG Næstved med 24 point, da man besejrede Randers Cimbiria.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team FOG bevarede håb om tredjeplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team FOG bevarede håb om tredjeplads
Sport SJ - 16. februar 2019 kl. 16:56
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Team FOG Næsted vil meget gerne bytte den øjeblikkelige fjerdeplads ud med en slutplacering som nummer tre i basketligaens grundspil. På den måde sikrer man sig en markant lettere modstander i DM-kvartfinalen, og så undgår man et møde med Bakken Bears i en eventuel DM-semifinale.

Hvis håbet om en tredjeplads skulle bevares, skulle lørdagens hjemmekamp mod Randers Cibmbria vindes. Alt andet ville ikke alene sende tredjepladsen udenfor realistisk rækkevidde. Et nederlag ville også sende Randers på omgangshøjde med Team FOG Næstved, og dermed ville sydsjællænderne være i fare for at slutte på grundspillets femteplads og dermed ikke have nogen hjemmebanefordel i en DM-kvartfinale.

Så galt gik det imidlertid ikke. Team FOG Næstved var nemlig ganske suveræn mod et Randers-mandskab, der aldrig fik et ben til jorden. Første quarter viste i hvilken retning pilen skulle pege for et Team FOG Næstved-mandskab, der har været meget svingende i denne sæson.

Team FOG Næstved har haft en længere kamppause, da den seneste kamp var helt tilbage i januar mod Horsens. Umiddelbart ser det ud til, at man har brugt de 16 dages kamppause ganske fornuftigt. Forsvaret så skarpt ud, og aftalerne i angrebet var tydligere end i tidligere kampe, hvor det til tider har været en rodebutik.

Det viste sig hurtigt, at det var en af de dage, hvor pilen pegede op og ikke ned. Jordan Session, Jordan Mathews og Kentwan Smith lagde alle et højt niveau for dagen. 34-17 lød hjemmeholdets føring på efter kampens første fjerdedel var overstået, og den føring kom aldrig efterfølgende i fare. Sejrscifrene kom til at lyde på 113-91.

Med sejren lægger Team FOG Næstved pres på Svendborg Rabbits i kampen om den eftertragtede tredjeplads.