25. maj 2019
Team FOG?s store David Onuorah brillerede med et par gode blokader og blev noteret for seks defensive rebounds mod Randers. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Team FOG?s store David Onuorah brillerede med et par gode blokader og blev noteret for seks defensive rebounds mod Randers. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team FOG Næstved fik en dramatisk revanche

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team FOG Næstved fik en dramatisk revanche
Sport SJ - 08. november 2018 kl. 22:36
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sidste sæson vandt Randers Cimbria bronze ved at vinde med 100-99 i Arena Næstved, men den fik sydsjællænderne vasket godt og grundigt af i torsdagens basketligaopgør.

Men det er ikke så meget den klare sejr på 103-90, sæsonens første opgør mellem de to Pro A-mandskaber vil blive husket for. Det er mere et par dramatiske situationer undervejs, som resulterede i diskvalifikationer til begge holds to store profiler.

Team FOG Næstveds Jordan Mathews fik den første, da han slyngede et par håndflade mod randrusianernes rutinerede Chris Nielsen.

Flere mente, at Chris Nielsen havde spyttet Jordan Mathews i hovedet, mens han løb forbi ham godt midtvejs i anden periode.

- Hvis det er rigtigt, bakker jeg op om min spiller. Jordan er en aggressiv spiller, men han ville aldrig slå, hvis ikke han var blevet provokeret voldsomt, sagde Team FOG Næstved-træner, Chris Gillet.

Randers-spilleren erkender, at han provokerede Jordan Mathews, da han kunne se, at han var oppe at køre.

- Men jeg er ked af, hvis folk siger, jeg spyttede. Jeg er blevet voksen og gør selvfølgelig ikke den slags mere. Jeg sagde noget til ham for at få ham lidt ud af kurs, og det virkede åbenbart, men jeg spyttede ikke, konstaterede Chris Nielsen, som i slutningen af tredje periode selv blev diskvalificeret for sin anden usportslige fejl.

Uden Chris Nielsen faldt Randers helt sammen.

Gæsterne var ellers startet stærkest, mens værterne slet ikke kunne finde fodfæste i første periode. Det blev bedre i anden periode og i tredje periode tog de fuldstændig over, specielt efter Chris Nielsens diskvalifikation.

I fjerde periode var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse i en kamp, hvor Næstveds Greg Logins, P.J. Thompson og Alexander Bak markerede sig stærkt.