15. juli 2019
Næstved/Herlufsholms Jasper Jacobsen var afkræftet efter sygdom og blev kun brugt i få minutter af lokalopgøret mod Dalby. Det var dog tid nok til at spille en afgørende rolle. Foto Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Næstved/Herlufsholms Jasper Jacobsen var afkræftet efter sygdom og blev kun brugt i få minutter af lokalopgøret mod Dalby. Det var dog tid nok til at spille en afgørende rolle. Foto Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Syge afslutninger afgjorde nabodyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syge afslutninger afgjorde nabodyst
Sport SJ - 03. marts 2019 kl. 21:59
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er næsten altid spænding til det sidste, når Dalbys og Næstved/Herlufsholms håndboldherrer mødes, og det tegnede til en ny gyser i Dalby-hallen, da Daniel Nielsen bragte hjemmeholdet foran med 18-17 på straffekast 10 minutter inde i anden halveg.

Værterne fik ellers en skidt start og kom hurtigt bagud 1-5, men nu var de foran for første gang - og Næstved/Herlufsholm skulle endda undvære den stærke stregspiller Joachim Møller i resten af kampen på grund af hans tredje udvisning.

Næstved/Herlufsholms træner Tomas Laursen havde dog en løsning klar, så han rokerede lidt rundt og sendte Jasper Jacobsen på banen som playmaker.

Han havde lige rejst sig fra sygesengen, men havde alligevel kræfter nok til at brage et løbeskud i mål til 18-18 i undertal - og han nåede også at bringe gæsterne tilbage i front, inden holdet blev fuldtalligt.

I de efterfølgende minutter hev Næstved/Herlufsholms keeper Andreas Isager en stribe afgørende redninger frem, og i den anden ende tyrede Jasper Jacobsen endnu et par langskud i kassen, mens Oliver Romme scorede to vigtige mål på straffekast til 25-21 og 26-22.

Med kun tre minutter tilbage var der ikke tid til endnu et comeback af Dalby, og opgøret endte med en udesejr på 27-24.

- Jeg synes jo, at vi har det bedste hold på papiret. Men Dalby giver aldrig slip og fighter røven ud af bukserne, siger Tomas Laursen.

- Det er aldrig kønt i sådan nogle lokalopgør, og jeg synes, vi har mere at byde på, end vi viser i dag. Der er for mange, der ikke levere påsamme niveau, som de plejer, men det er jo dejligt at vinde alligevel. Og så kom Jasper ind på det rigtige tidspunkt. Han har tabt seks kilo, mens han har været syg, så det er imponerende, at han kunne gå direkte fra sygesengen og ind og levere.