23. september 2019
Mikkel Jensen og holdkammeraterne kan se frem til en ny sæson i kvalrækken efter to sikre sejre i søndagens to nedrykningskampe. Foto: John Ringstrøm
Mikkel Jensen og holdkammeraterne kan se frem til en ny sæson i kvalrækken efter to sikre sejre i søndagens to nedrykningskampe. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Suså klarede frisag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Suså klarede frisag
Sport Sjællandske - 08. april 2019 kl. 22:13
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ved juletid blev Dennis Jensen fyret som træner for TMS Ringsteds 1. divisionshold for kvinder, og i stedet kastede han sig over jobbet som herretræner i hjerteklubben HF Suså.

Målet var at hjælpe holdet fri af nedrykningspladserne i kvalrækken, og sydsjællænderne hentede da også 13 point i de 10 kampe siden årsskiftet.

Det var bare ikke nok. I første omgang.

HF Suså sluttede næstsidst i rækken, så spillerne måtte trække i kamptrøjerne to gange på én dag for at sikre overlevelsen.

Kampene blev spillet på neutral bane i Tune, og HF Suså indledte med en sikker sejr på 34-23 over KSG 2, inden KFUM også blev sejret 29-23.

- Det var sgu dejligt, siger en lettet Dennis Jensen efter at have klaret frisag.

- Vi var det bedste hold, og vi kunne også have vundet den anden kamp med 10-15 stykker. Men vi gav spilletid til nogle af de spillere, der har bakket op, men ikke været så meget med i løbet af sæsonen.

En væsentlig del af forklaringen på HF Susås flotte halvsæson er tilgangen af den tidligere divisionsspiller Mads Hyldebo som playmaker og venstre back.

- Han var også helt outstanding i de to kvalifikationskampe, siger Dennis Jensen.

- Men vi har også også fået nogle andre spillere i gang, og så har vi fået opbygget en træningsmoral. Spillerne har forstået, at det er sjovere at mødes til træning og vinde kampe engang imellem, end bare at ses om søndagen og tabe.

Den indstilling håber Dennis Jensen bliver videreført, selv om han nu forlader klubben for at overtage trænerposten i Dianalund/Tersløse i 3. division.