16. oktober 2019
Toby Penty viste gode takter for Team Skælskør, da han slog svenske Felix Burestedt. Penty skulle også i Golden Set mod Vittinghus, som lige havde været i en tre-sætter mod Marc Caljouw. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Toby Penty viste gode takter for Team Skælskør, da han slog svenske Felix Burestedt. Penty skulle også i Golden Set mod Vittinghus, som lige havde været i en tre-sætter mod Marc Caljouw. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spænding til det sidste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spænding til det sidste
Sport Sjællandske - 07. september 2018 kl. 00:20
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To af denne sæsons medaljeaspiranter i badmintonligaen tørnede sammen torsdag aften i Skælskør-Hallen, og den match blev lige så lige, som de to holds kvaliteter og forventninger berettiger til.

For Team Skælskørs vedkommende var der tale om hjemmebane-premiere med præsentation af hele fem nye spillere, som alle debuterede i mandagens udesejr over Højbjerg.

Det blev til nederlag til unge Tobias Rønbøg, der spillede sammen med Søren Gravholt, samt til russiske Olga Morozova og svenske Amanda Högström i damedoublen, men til gengæld sejr til Frederik Søgaard i mixeddouble med Selena Piek og Toby Penty i herresingle.

Og hvilken aften for engelske Penty.

I anden herresingle slog han Solrød Strands svenske Felix Burestedt, og noget overraskende skulle han i aktion igen i golden set.

Holdmatchen endte nemlig 3-3 efter, at Solrøds Mia Blichfeldt måtte trække sig med en skulderskade i kampen mod Line Kjærsfeldt, og efter den tidligere Skælskør-spiller, Hans-Kristian Solberg Vittinghus udlignede i aftenens sidste match ved at slå Marc Caljouw i tre hårde sæt.

Vittinghus havde brugt mange kræfter og det havde Skælskør-træner Steen Schleicher Pedersen spottet, da han satte Toby Penty til at stå i afgørelsen.

Englænderen blev båret frem af hjemmepublikum og slog Vittinghus så sikkert som 21-13 og dermed sejren på 4-3 til vestsjællænderne.

- Jeg besluttede mig for at sætte Toby til at spille golden set i løbet af andet sæt i singlen mellem Caljouw og Vittinghus, der blev en lang kamp. Toby er afsindig god ved nettet, og så mente jeg, den største fordel ville lægge hos ham. Det var to gode point her, når man tænker på Kim Astrup var ude og at der var nerver på hos nogle af vores nye spillere, sagde Skælskør-træneren.