15. december 2017
Patrick Andersen (allerbagerst til højre) har sendt sit frispark i nettet til stor undren blandt samtlige aktører på "Bauhaus Arena" i Næstved. Foto: John Ringstrøm
gallery icon

Se billedserie

Patrick Andersen (allerbagerst til højre) har sendt sit frispark i nettet til stor undren blandt samtlige aktører på "Bauhaus Arena" i Næstved. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelses tophold sejlede den hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelses tophold sejlede den hjem
Sport SJ - 13. april 2017 kl. 14:54
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det lignede et målløst opgør i fodboldens sjællandsserie mellem Slagelse B&I og Næstved, men to minutter før ordinær spilletids ophør blev Patrick Andersen matchvinder for vestsjællændernes suveræne tophold.

Midtbanespilleren tog sig af et frispark i venstre side, og egentlig havde han i sinde at lægge bolden ind til bagerste område, hvor flere af Slagelses store, hovedstødsstærke spillere stod klar.

Men bolden sejlede over venner og fjender og ind i det lange hjørne til 0-1 uden chance for Næstved-keeper, Jannick Modler, og til stor jubel for de mange medrejste »vikinger« blandt de cirka 150 publikummer.

- Det var meningen, at jeg bare ville ramme indenfor rammen. Så det var ikke bevidst, at jeg skulle score, men det var da fantastik at se den inde, erkendte en glad matchvinder Andersen efter kampen.

Sejren var heller ikke helt ufortjent, selv om den først kom i hus så sent. Slagelse sad på det meste, men de havde svært ved at omsætte overtaget til deciderede, farlige chancer. Omvendt havde sydsjællændernes 1. divisionsreserver sandt at sige heller ikke meget at byde på offensivt, men de stod til gengæld godt defensivt - i næsten samtlige minutter.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk