18. juli 2019
Der var gang i den, da Slagelse fik 3-3 ude mod HIK. Foto: simon Ydesen
Der var gang i den, da Slagelse fik 3-3 ude mod HIK. Foto: simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse fik flot point i målorgie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse fik flot point i målorgie
Sport SJ - 01. september 2018 kl. 14:55
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

3-3 stod der, da kampen mellem HIK og Slagelse blev fløjtet af.

I størstedelen af kampen lignede det en sejr til HIK, men i kampens sidste halve time eksploderede kampen mellem HIK og Slagelse i et sandt målorgie, hvor forsvarsspil var en by i Rusland.

Lucas Haren havde bragt HIK foran i en første halvleg, hvor Slagelses største og næsten eneste chance bestod af et skud på overliggeren fra Mark Moesgaard.

Efter pausen så det ud til, at HIK fik rigeligt med chancer for at lukke kampen på en omstilling, men så dukkede Christoffer Thrane op og vendte kampen på hovedet med to mål på fem minutter. Det var næsten for god til at være sandt, og HIK fik da også vendt kampen igen med to scoringer ved Jonathan Nielsen og Rasmus Johansson. Med under 10 minutter tilbage af kampen lignede det dermed en sejr til HIK, men bedst som alt håb så ud til at være forduftet scorede Frederik Christensen til 3-3 efter en flot omstilling fra Slagelse, der udnyttede slapt forsvarsspil fra et naivt spillende HIK-hold. I kampens overtid havde HIK en kæmpe chance for at lukke til 4-3, men her hev Slagelses bedste mand keeper Sebastian Sørensen en klasseredning ud af ærmet.