17. december 2017
Skjold Birkerøds anfører Mickey Fagerlind Nielsen gør sig her klar til at løfte pokalen, der er det synlige bevis på, at klubben er den bedste i denne sæson under DBU Sjælland. Foto: Simon Ydesen
Skjold Birkerøds anfører Mickey Fagerlind Nielsen gør sig her klar til at løfte pokalen, der er det synlige bevis på, at klubben er den bedste i denne sæson under DBU Sjælland. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse fik en på Skjoldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse fik en på Skjoldet
Sport SJ - 18. juni 2017 kl. 17:07
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skjold Birkerød kan kalde sig for det bedste DBU Sjælland-hold i sæsonen 2016/17. Det står klart efter, man besejrede Slagelse BI i SM-finalen for sjællandsseriehold.

De to kommende danmarksseriehold stod godt til hinanden, men der var skarpheden til forskel. Chanceudnyttelsen var vidt forskellig. Skjold Birkerød var knivskarp, når chancen bød sig, mens Slagelse ikke formåede at konvertere flere halv og helt store chancer til mål.

Slagelse, der frem til lørdagens SM-finale ikke havde tabt en eneste kamp i sæsonen troede, at man havde scoret kampens første mål, men det blev annulleret for offside, og så var det Skjold Birkerøds tur til at få muligheden.

Efter et koks i Slagelses forsvar udnyttede Joakim Dam en tilfældig chance til at score til 1-0 efter 18 minutter. I den resterende del af første halvleg var der chancer til begge sider. Dog med de største til Skjold Birkerød, der var særdeles giftig på omstillinger.

Kort inde i anden halvleg gjorde Thomas Ibsen gjort det til 2-0, og så var den kamp mere eller mindre afgjort.

Slagelse havde efterfølgende en god håndfuld store chancer, men de blev alle formøblet. Dermed kan Skjold Birkerød gå på sommerferie med en titel som sjællandsk mester for sjællandsseriehold.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk