13. december 2019
Kim Astrup kommer ikke i aktion i Indonesia Open sammen med makkeren Anders Skaarup Rasmussen. Skælskør-spilleren har nemlig meldt fra på grund af en skade i albuen og hold i nakken. Foto: Anders Ole Olsen
Kim Astrup kommer ikke i aktion i Indonesia Open sammen med makkeren Anders Skaarup Rasmussen. Skælskør-spilleren har nemlig meldt fra på grund af en skade i albuen og hold i nakken. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skaderne hober sig op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skaderne hober sig op
Sport Sjællandske - 15. juli 2019 kl. 21:51
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med mindre end to måneder til sæsonpremieren i Badmintonligaen har Team Skælskørs sportschef Steen Schleicher Pedersen en del at tænke over.

De danske mestre kan nemlig langt fra melde alle mand fit for fight.

Frederik Søgaard er blevet opereret i knæet, Mads Pieler Kolding er ude på ubestemt tid med en rygskade, og senest har Kim Astrup meldt afbud til denne uges Indonesia Open med en skade i albuen og hold i nakken.

- Det er historien uden ende..., siger Steen Schleicher Pedersen med tanke på vestsjællændernes mange skadesproblemer de seneste par sæsoner.

Med sølv i 2018 og guld i 2019 er det gået endda, så den tidligere landstræner er ikke i panik. Men han erkender, at situationen ikke er optimal med de tre danske doublespillere på ufrivillig pause.

- Jeg vidste godt, at Kim havde problemer med albuen, og det havde han også under European Games. Men så vidt jeg ved, satser han på at kunne spille i Japan i næste uge. Så det er, hvad det er, siger Steen Schleicher Pedersen.

- Søgaard er blevet opereret, og genoptræningen er sat på skinner. Så jeg krydser fingre for, at den går som planlagt, for så er der muligheder for, at han kan blive klar. Kolding har haft problemer et stykke tid, men han mener, der er fremgang. Så vi må bare have tålmodighed og se, hvad situatioen er, når vi når dertil. Vi kan jo ikke gøre en skid, siger han.