18. december 2018
Her jubler SBI-spillerne efter Jacob Pinds 1-0-scoring. Slagelse endte med at vinde 2-1 og er nu 11 point foran nummer to i danmarksseriens pulje 1. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Her jubler SBI-spillerne efter Jacob Pinds 1-0-scoring. Slagelse endte med at vinde 2-1 og er nu 11 point foran nummer to i danmarksseriens pulje 1. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder og video fra SBI-triumf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder og video fra SBI-triumf
Opdateret 15. april 2018 kl. 19:18
Sport SJ - 15. april 2018 kl. 16:53
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelse ligner mere og mere et hold, der skal spille 2. division i næste sæson. Med ni runder tilbage af sæsonen har man et forspring på hele 11 point ned til Herlev på andenpladsen.

Netop Herlev var søndagens modstander, og hovedstadsholdet blev besejret med 2-1 efter en intens men ikke altid lige velspillet forestilling.

Jacob PInd bragte Slagelse foran midt i første halvleg, da han sparkede bolden i mål fra kanten af feltet. Målet var opstået efter et indkast til Slagelse. Herlev var mest på bolden og skabte også enkelte farlige situationer, men SBI havde langt hen ad vejen godt styr på gæsterne, der ikke kom frem til helt åbne muligheder.

I anden halvleg var kampbilledet det samme, men da Frederik Christensen gjorde det til 2-0 med 12 minutter tilbage, virkede sejrssangen nært forestående. Alle tanker om sejr og oprykning blev dog sat på pause, da Herlevs Lasse Jensen tordnede bolden i mål med fem minutter tilbage. Slagelse red dog stormen af, og Herlev var aldrig efterfølgende tæt på at udligne.

De 789 tilskuere og SBI-lejren kunne derfor juble, da kampens sidste fløjt havde lydt.