17. december 2017
Slagelse fortsætter de gode takter i danmarksserien, hvor man med en 6-1-sejr over Fredensborg fik befæstet den overraskende førsteplads.
gallery icon

Se billedserie

Slagelse fortsætter de gode takter i danmarksserien, hvor man med en 6-1-sejr over Fredensborg fik befæstet den overraskende førsteplads.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder og video: Slagelse bankede Fredensborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder og video: Slagelse bankede Fredensborg
Opdateret 24. september 2017 kl. 19:26
Sport SJ - 24. september 2017 kl. 16:50
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I begyndelsen af juni rykkede Fredensborg ud af 2. division, mens Slagelse rykkede op fra sjællandsserien. Søndag dystede de to klubber på Slagelse Stadion, hvor det endte med at blive en nedslagtning, der unægtelig må have bragt minderne fra 2. division på banen igen hos Fredensborg-spillerne.

De agerede nemlig slagtekvæg efter en kamp, hvor der ellers ikke var markant forskel i hverken antal chancer eller boldbesiddelse. Den helt afgørende forskel på de to hold var, at Slagelse scorede på sine store chancer, mens Fredensborg ikke fik konverteret de muligheder, man spillede sig frem til.

Slagelses Viktor Rygaard bragte hjemmeholdet foran, inden Patrick Andersen tillod sig at brænde et straffe for hjemmeholdet. Det blev der dog rettet op på, da Rasmus Grønne fik chancen fra 11-meterpletten lige inden pausen.

2-0 blev hurtigt til 5-0 for Slagelse, der i det første kvarter af anden halvleg fik alt til at spille. Frederik Christensen viste glimt af divisionsklasse, da han på egen hånd scorede til 4-0 og 5-0 for Slagelse, efter Ismail Hidiroglu havde gjort det til 3-0.

Mod kampens slutning begyndte Slagelse at nyde solen en tand for meget, og det gav en række chancer til Fredensborg, der som en naturlig konsekvens fik reduceret til 1-5 ved Niclas Madsen. Det stoppede imidlertid ikke unge Frederik Søllested, som sikrede tenniscifre med et flot langskud til 6-1.

Undervejs blev det for meget for Fredensborgs træner, der brokkede sig til en bortvisning. Han kan nok se frem til en dag i skyggen, mens Slagelse kan nyde sin nuværende plads i solen.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk