29. januar 2020
Slagelse fik sine kantspillere i gang med målscoringen, da man besejrede FA 2000 med 3-1. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Slagelse fik sine kantspillere i gang med målscoringen, da man besejrede FA 2000 med 3-1. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder fra Slagelses testsejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder fra Slagelses testsejr
Sport Sjællandske - 09. februar 2019 kl. 17:00
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelses 2. divisionshold var kørt en tur til Frederiksberg for at møde FA 2000 til en træningskamp, der skulle ende med at sætte de vestsjællandske kanter godt i gang med årets målproduktion.

Alle tre vestsjællandske scoringer i 3-1-sejren blev sat ind af kantspillere.

Patrick Andersen lagde for med at bringe Slagelse foran 1-0, da han efter 20 minutters spil overløb en uopmærksom FA 2000-forsvarsspiller.

Den føring blev annulleret blot tre minutter senere, da den tidligere Slagelse-spiller Rasmus Vibe udlignede til 1-1 for københavnerne.

Slagelse var generelt godt spillende, og det blev til et par fine chancer i første halvleg. Den største tilfaldt Christoffer Thrane, der dog havde glemt skarpheden hjemme i Slagelse. Til gengæld gik han godt med i kombinationerne sammen med angrebsmakker Viktor Rygaard, der begge viste gode takter i opbygningsspillet.

I anden halvleg kom unge Marius Kryger Lindh på banen, og han takkede for tilliden ved at sparke bolden flot i mål til 2-1 kort efter sin indskiftning.

I kampens sidste minut bragede Cagri Erdem bolden i mål til 3-1 efter en anden halvleg, hvor man frygtede lidt for keeper Sebastian Sørensens helbred. Slagelse-keeperen var stort set arbejdsløs efter pausen, og derfor virkede det lidt satset, at han havde iført sig shorts og ikke lange bukser i det kolde vejr.

Slagelse fik også vist, at grundformen er ved at være på plads. Man var nemlig markant mere løbestærk, end danmarksserieholdet.