10. december 2018
Michael Hemmingsen fortæller her lidt om planerne for den første træning på Næstveds træningslejr i Tyrkiet. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Michael Hemmingsen fortæller her lidt om planerne for den første træning på Næstveds træningslejr i Tyrkiet. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder fra Næstveds træningslejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder fra Næstveds træningslejr
Opdateret 24. februar 2018 kl. 18:19
Sport SJ - 24. februar 2018 kl. 16:31
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstveds 2. divisionshold er kommet godt til Tyrkiet, hvor spillertruppen og trænerteamet lørdag eftermiddag fik afviklet første træning på den ugelange træningslejr i Side.

Vejret er rigtig godt, og forholdene er fine, så Næstved-spillerne er i mere end en forstand på den grønne gren.

Efter en sen ankomst til hotellet natten til lørdag, valgte trænerteamet med cheftræner Michael Hemmingsen i spidsen at aflyse formiddagstræningen, som i stedet blev til en omgang styrketræning, så spillerne kunne få sovet ud og være friske til årets første træning på græs.

Midt på eftermiddagen lokal tid var det så blevet tid til det årligt tilbagevendende skue, da Næstved-spillerne fik græs under støvlerne.

Den første træning forløb med god intensitet, og efter halvanden time var det en flok tilfredse Næstved-spillere, der satte sig ind i en bus og kørte tilbage til hotellet.

For Michael Hemmingsen er det en

- Det er fine forhold som forventet. Vi var på en bane i dag, som havde fået noget regn, men den var egentlig okay. Det var en fin træning, og det er gode forhold, siger Michael Hemmingsen, der ser træningslejren som en ekstra god mulighed for at få integreret de nye spillere i Næstved-truppen. Han roser i samme moment Finnur Justinussen, Mathias Andersen, Peter Therkildsen og Jacob Pryts for at gå ind med den rette indstilling til deres nye fodboldtilværelse som en del af Næstveds divisionshold.

- Truppen har været god til at tage mod de nye, og de nye folk har gennem deres præstationer i træning og kampe vist, at de også gerne vil det her, og de har bidraget til, at vi træner hårdt og fokuseret, siger Michael Hemmingsen, der regner med at bruge træningslejren til at finpudse situationsbestemt træning, som er lidt svært at gennemføre i danske temperaturer, da det kan være stillestående træning.

Søndag står den atter på træning, men her risikerer spillerne at skulle gennemføre den i regnvejr.