14. november 2019
Næstved og Hvidovre mødtes i en træningskamp, som Hvidovre vandt 3-1 uden at spille sig ud. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Næstved og Hvidovre mødtes i en træningskamp, som Hvidovre vandt 3-1 uden at spille sig ud. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder fra Næstveds nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder fra Næstveds nederlag
Sport Sjællandske - 30. juni 2019 kl. 15:13
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det spillemæssige niveau kunne ikke helt stå mål med tændingsniveauet hos Næstved og Hvidovre, da de to hold mødtes til et hedeslag på Næstveds træningsanlæg søndag eftermiddag. I en til tider ophedet træningskamp vandt Hvidovre 3-1.

Næstved måtte undvære Mark Kongstedt, og de mange meter, som han normalt er garant for, ville have pyntet på et Næstved-hold, der i store dele af kampen havde svært ved at få spillet til at fungere. Det gjorde sig gældende både med og uden bold.

Efter en første halvleg med et par store chancer til hvert hold og Hvidovre klart mest på bolden, ændrede billedet sig, da det rødklædte mandskab sendte en flok nye spillere på banen efter pausen.

Blandt andet kom Mikkel Nøhr og den tidligere Næstved-spiller Stefan Nygaard på banen, og de kom begge på scoringstavlen, inden Andreas Moos fik tilkæmpet sig et straffespark, som Raffaelson udnyttede til at reducere. Det blev ikke til mere for Næstved, der i stedet måtte se Aleksandar Lazarevic score på et straffe efter en opspilsfejl havde tvunget Edson til at trække i nødbremsen.

Næstved-truppen havde trænet langt over to timer lørdag formiddag. Måske var det den tunge træning, der sad i benene på spillerne, for det var en sløj indsats af Næstved, der havde svært ved at få boldomgangen op i et tempo, der kunne presse Hvidovres fysisk overlegne spillere, mens Næstved defensivt langt fra så ud til at hænge sammen. Der var kæmpe afstand mellem de forskellige kæder, og Hvidovre havde relativt let ved at spille sig frem til gode situationer omkring Næstveds mål. Der er helt sikkert meget at arbejde med for trænerteamet frem mod de kommende testkampe og på længere sigt turneringsstarten.