23. marts 2019
Næstved besejrede Fremad Amager med 2-0 i en træningskamp. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Næstved besejrede Fremad Amager med 2-0 i en træningskamp. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder fra Næstved-Fremad Amager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder fra Næstved-Fremad Amager
Sport SJ - 10. juli 2018 kl. 19:36
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var modsætninger, der mødtes, da Næstved og Fremad Amager satte hinanden stævne til en træningskamp i Næstved tirsdag eftermiddag.

Det sydsjællandske fodboldflagskib endte med at vinde træningsdysten 2-0 på scoringer af Kristoffer Munksgaard og Finnur Justinussen. Særligt for sidstnævnte og tre af holdkammeraterne i Næstved var det sjovt at vinde over netop Fremad Amager.

Mens Finnur Justinussen har spillet i Næstved i et halvt år siden sit skifte fra netop Fremad Amager, så er Mark Kongstedt, Mads Nordam og Boris Saric skiftet fra blåt til grønt denne sommer.

Derfor var det også bemærkelsesværdigt, at flere Fremad Amager-trøjer bar navne på ryggen på nuværende Næstved-spillere. Således kunne man blandt andet se navnene Saric og Kongstedt på de kongeblå trøjer, mens de tidligere ejermænd nu løb rundt for modstanderholdet Næstved.

Selve kampen var i første halvleg meget lige. Fremad Amager kom ud og lagde Næstved under pres, men efter et kvarter fik Næstved bedre styr på begivenhederne og resten af forestillingen var det hjemmeholdet, der var spilbestemmende.

Det blev for alvor udtalt i anden halvleg, da Fremad Amagers sammenbragte flok af prøvespillere og nuværende Fremad Amager-spillere blev trykket tilbage af et veloplagt Næstved-hold, hvor spillere som Mads Olsen, Tobias Christensen og Andreas Moos lyste op.

Finnur Justinussen var egentlig skiftet ud i pausen, men han måtte ind igen med et kvarter tilbage, da Mathias Andersen måtte humpe ud. Han var ikke eneste Næstved-spiller, der blev skadet. Kasper Mertz blev stemplet i kampens indledning, og han måtte gå fra banen midt i første halvleg, men han fortalte kort til Sjællandske, at han regner med en uges pause, og så er han klar igen. Hvor slemt det står til med Mathias Andersen er et åbent spørgsmål. Han var ellers for anden gang kommet ind og havde gjort en positiv forskel med et oplæg til Kristoffer Munksgaards føringsmål.

Konklusionen på tirsdagens træningskamp er, at Næstved har et rigtig godt udgangspunkt, mens Fremad Amager får travlt med at få skabt et fundament frem mod den nye sæson.