19. maj 2019
Frederik Christensen sled og slæbte forgæves i front mod Skovshoved. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Frederik Christensen sled og slæbte forgæves i front mod Skovshoved. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Slagelse var helt i skoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Slagelse var helt i skoven
Opdateret 27. oktober 2018 kl. 18:03
Sport SJ - 27. oktober 2018 kl. 16:48
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelse er nu uden sejr i de seneste syv kampe. Det står klart, efter Ulrik Ballings tropper tabte 0-1 til Skovshoved i en kamp, hvor spillet sådan set var fint, men skarpheden i de to felter var en mangelvare.

Et hav af hjørnespark og indlæg manglede modtagere, og de åbne SBI-chancer blev pillet flot af en stærkt spillende Tobias Brogaard i Skovshoved-målet.

Da Skovshoved så fik sin første større mulighed i anden halvleg slog hjemmeholdet til.

Andreas Christiansen udnyttede mangelfuldt forsvarsspil i Slagelses højre side, og med et fladt skud passerede han Sebastian Sørensen. På daværende tidspunkt var der lidt under 10 minutter tilbage af kampen, men Slagelse formåede ikke efterfølgende at få udnyttet et massivt spilovertag til at skaffe en udligning.

0-1-nederlaget var i sagens natur noget, der irriterede Ulrik Balling.

- Vi spillede langt hen ad vejen en god kamp. Jeg vil også mene, at vi skabte de nødvendige chancer til at score et mål, men vi skal åbenbart skabe endnu flere og endnu større chancer for at score et mål, siger Ulrik Balling, der var ligeså træt af skarpheden eller mangel på samme i forsvarsenden.

- Det er en kamp, som vi aldrig må ende med at tabe, men det her viser nok bare meget godt, at vi ikke har de marginaler og den skarphed, som vi havde i begyndelsen af sæsonen, siger Ulrik Balling.

Slagelse er nu sikker på, at man efter weekendens runde for første gang er placeret udenfor pladserne, der giver adgang til oprykningsspillet. Enten AB eller B93 vil nemlig overhale Slagelse, efter de to københavnerholds indbyrdes møde søndag.