21. november 2017
Der er pæn højdeforskel på Carl-Emil Nedergaard (th) og Ulrik Dahl. Derfor er det også primært Nedergaard, der samler op og hæver, mens Dahl tager sig af netspillet. Foto: Morten Nedergaard
Der er pæn højdeforskel på Carl-Emil Nedergaard (th) og Ulrik Dahl. Derfor er det også primært Nedergaard, der samler op og hæver, mens Dahl tager sig af netspillet. Foto: Morten Nedergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sandtalent lærte en masse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sandtalent lærte en masse
Sport SJ - 16. juli 2017 kl. 20:36
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Carl-Emil Nedergaards landsholdsdebut i beachvolley blev mindeværdig, da Glumsø-drengen og hans makker, Ulrik Dahl fra Gentofte, gjorde det flot i første runde af kvalifikationsspillet, Youth Continental Cup, til næste års Ungdoms-OL i Argentina.

Det blev afviklet i Kharkiv, Ukraine, og det var første gang siden 2008, Danmark var repræsenteret ved en international U18-turnering.

- Det var min første gang med landsholdet, så det var virkelig en fed oplevelse. Især fordi vi startede rigtig godt med en meget tæt kamp i tre sæt, som vi vandt, fortæller den 17-årige sydsjællænder.

Han og Ulrik Dahl slog Belgien i den indledende kamp, mens det blev til nederlag i de to følgende kampe mod favoritnationerne, Ukraine og Tjekkiet.

- Det var også super fedt, fordi der var en masse, som kiggede og nogle tog billeder med os. Vi lærte meget i Ukraine, vi blev bedre til at spille sammen og vi fik ro på vores spil. Det var også godt at se, hvad de andre kunne og dermed se, hvad vil skal træne på, lyder det fra Carl-Emil Nedergaard.

I den fjerde kamp blev det til en sejr over Azerbajdsjan. Det gav en playoff-kamp mod Ukraine om at komme i gruppefinalen, men igen var værtsnationen for stærk. 21-10, 21-9 vandt ukrainerne, som i finalen også slog Tjekkiet 2-0.

De to unge danskere blev nummer tre i puljen, men kun de to bedste går videre til finalespillet, hvor der spilles om fem billetter til næste års Ungdoms-OL i Buenos Aires, Argentina.

- Vi fik ikke trænet så meget sammen inden Ukraine, så vi skal bare træne noget mere sammen og arbejde videre på det, vi lærte i Ukraine. Så håber vi, at vi kan klare os godt til EM, siger Carl-Emil Nedergaard.

Han og Ulrik Dahl er udtaget til EM for U18-hold, der spilles i Kazan, Rusland i slutningen af august.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk