26. marts 2019
To af VK Vestsjællands profiler i hjemmekampen mod Middelfart, Daniel Gordon (t.v.) og Oskar Madsen, kunne juble over en 3-2 sejr.
gallery icon

Se billedserie

To af VK Vestsjællands profiler i hjemmekampen mod Middelfart, Daniel Gordon (t.v.) og Oskar Madsen, kunne juble over en 3-2 sejr.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Revanche for missede matchbolde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Revanche for missede matchbolde
Opdateret 14. oktober 2018 kl. 22:12
Sport SJ - 14. oktober 2018 kl. 21:28
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fynske Middelfart havde endnu ikke tabt i volleyligaen inden søndagens opgør i Korsør-hallen, men det fik værterne fra VK Vestsjælland lavet om på.

Efter en spændende fem-sætter på godt to timer skabte de vestsjællandske mænd jubel hos både dem selv, træner Michael Birk og det trofaste publikum, da Oskar Madsen på første matchbold smashede den diagonalt ned på modstandernes halvdel.

Dermed blev femte og afgørende sæt vundet så sikkert som 15-7, og det stod i skærende kontrast til torsdagens opgør mod Hvidovre. Her havde VKV'erne tre matchbolde, som alle blev misset og så vandt Hvidovre den kamp med 16-14 i sidste sæt.

- Det var helt sikkert mentalt vigtigt for os at vinde i dag (søndag, red.) efter at have tabt til Hvidovre, hvor vi førte 14-11. Men det er en proces, hvor vi hele tiden lærer. Vi er også allerede meget længere, end vi var sidste sæson, siger en meget tilfreds Michael Birk.

Hjemmeholdet var lidt længe om at komme i gang og tabte første sæt 16-25. Det blev meget bedre i andet sæt, som endte med de samme cifre - bare omvendt.

Herefter gik et tæt tredje sæt til gæsterne med 25-23, og igen tog værterne fjerde sæt med 25-18.

- Det er ingen garanti at være tophold. Vi er syv hold, hvor vi kan vinde over alle, hvis vi rammer vores niveau. Gentofte er vel det eneste, der lige har et gear mere, mener Birk, som stadig har mange ting at arbejde med på holdet.

- Det var en forløsning, men havde vi spillet, som vi normalt gør, havde vi slået Middelfart 3-0. Vi kæmpede med at finde niveauet, men vi er stadig i en proces, hvor vi skal spille vores spil og lægge et konstant servepres. Så må vi se, hvor langt det kan bringe os, siger træneren.

VK Vestsjællands volleyliga-kvinder fik sæsonens første sætsejr, men det rakte ikke mod Frederiksberg, der vandt 3-1 i sæt.