26. marts 2019
Mette Poulsen (yderst til højre) har fået en flot start på karrieren som doublespiller. Først vandt hun Hungarian International sammen med Joel Eipe, og søndag sikrede parret sig så også førstepladsen i Norwegian Internatinal. Foto: Norges Badminton Forbund
Mette Poulsen (yderst til højre) har fået en flot start på karrieren som doublespiller. Først vandt hun Hungarian International sammen med Joel Eipe, og søndag sikrede parret sig så også førstepladsen i Norwegian Internatinal. Foto: Norges Badminton Forbund
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Poulsen håber på mere mixeddouble

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Poulsen håber på mere mixeddouble
Opdateret 12. november 2018 kl. 21:41
Sport SJ - 12. november 2018 kl. 08:15
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Til december vender den tidligere Næstved- og Skælskør-spiller Mette Poulsen tilbage til badmintonlandsholdets træning i Brøndby som damedoublespiller, men den 25-årige danske mester i damesingle kan så sandelig også spille mixeddouble.

arrow Læs også: Badminton for ældre hitter: Alt udsolgt til stort stævne

For en uge siden vandt hun Hungarian International i Ungarn sammen med klubkammeraten Joel Eipe, og søndag formiddag kunne de to Skovshoved-spillere så notere endnu en turneringssejr.

Denne gang vandt parret Norwegian International i Sandefjord med en finalesejr på 21-12, 21-14 over Mathias Moldt Baskjaer og Marie Louise Steffensen.

- Det har været to gode uger, siger Mette Poulsen med et smil.

I næste uges Scottish Open er Mette Poulsen tilmeldt i både damesingle og mixeddouble.

Derefter er det slut med singlekarrieren for den tidligere EM-bronzevinder, men hun håber på at spille to doublerækker fremover.

- Jeg håber, jeg får lov til at fortsætte med mix, men førsteprioriteten bliver damedouble, siger Mette Poulsen, der skal indgå i team med Alexandra Bøje, Rikke Søby og Sara Lundgaard og spille med skiftende makkere.

I mixeddouble vil Mette Poulsen dog gerne holde fast i samarbejdet med Joel Eipe, hvis det er muligt.

- Vi træner sammen i Skovshoved og har gjort i det halvanden måneds tid. Jeg synes, der er fint potientiale i vores mix, og tror også Badminton Danmark fokuserer på min damedouble, så de ikke gør så meget med min mixeddouble, siger Mette Poulsen.

Ved Scottish Open skal det nye par gennem to kvalifikationskampe for at spille sig til en plads i hovedturneringen.

arrow Medlemstallet sætter igen rekord
27. februar 2018 kl. 12:25 Opdateret: kl. 08:46