16. oktober 2018
I denne podcast bliver Christoffer Thrane også nævnt. Slagelse-spilleren, der inden sæsonen skiftede fra Holbæk, er kommet godt efter det i de sidste kampe.
I denne podcast bliver Christoffer Thrane også nævnt. Slagelse-spilleren, der inden sæsonen skiftede fra Holbæk, er kommet godt efter det i de sidste kampe.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Podcast: Hør en podcast om Slagelse og Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Podcast: Hør en podcast om Slagelse og Holbæk
Opdateret 24. november 2017 kl. 23:06
Sport SJ - 24. november 2017 kl. 22:46
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som et nyt tiltag kan Sjællandske Medier nu også tilbyde podcast til vores sportsinteresserede læsere, der forhåbentlig har lyst til også at blive lyttere.

I vores første podcast sættes lokalfodbolden i Nordvestsjælland under lup, når Slagelses sportschef Søren Andersen, Holbæks elitechef Asger Madsen og Nordvestnyts sportsredaktør Christian Dahl mødes til en snak om efterårssæsonen i danmarksseriens pulje 1, der overraskende toppes af Slagelse.

Der bliver snakket om alt lige fra favoritværdighed til at rykke op, behovet for vinterforstærkninger og perspektiverne for de to klubber i tilfælde af succes eller fiasko i forårets kampe.

Hvis projektet viser sig at være en succes, er det ambitionen, at vi på fast basis kan producere programmer, der vil vække lokal interesse. Har du et godt forslag til et eller flere emner med lokal appel, er du meget velkommen til at kontakte sporten@sn.dk.

Du kan høre den lidt over 30 minutter lange podcast her: