25. februar 2020
Rasmus Wegmann scorede syv gange og snuppede topscorerværdigheden, da Dianalund/Tersløse vendte tilbage til 3. division med en storsejr på 33-17 over Holbæk. Foto: Per Christensen.
gallery icon

Se billedserie

Rasmus Wegmann scorede syv gange og snuppede topscorerværdigheden, da Dianalund/Tersløse vendte tilbage til 3. division med en storsejr på 33-17 over Holbæk. Foto: Per Christensen.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oprykkere satte kurs i hver sin retning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oprykkere satte kurs i hver sin retning
Sport Sjællandske - 21. september 2018 kl. 21:38
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Tilbage i divisionen«, stod der på et banner i Holberghallen fredag aften.

Og det var sådan set rigtigt nok.

Både værterne fra Dianalund/Tersløse og gæsterne fra Holbæk gik nemlig på banen til premieren i mændenes 3. division som oprykkere fra kvalrækken.

At dømme efter de første 60 minutter af sæsonen, skal Holbæk-spillerne nok forsøge at nyde deres status som divisionshold, så længe det varer, mens Dianalund/Tersløse bør forberede sig på, at den første »rigtige« divisionskamp først kommer næste lørdag i Jernløse.

Som ventet kunne Holbæk nemlig ikke stille meget op mod hjemmeholdet, og da stillingskrigen 10-5 midt i første halvleg blev brudt af fem DTH-scoringer i træk, var der ikke engang teoretisk spænding om udfaldet.

10-måls føringen holdt til pausen, og selv om Holbæks keeper Rasmus Andersen stod en fin anden halvleg, kunne han ikke forhindre forskellen på måltavlen i at vokse og vokse.

Ni minutter før tid gjorde Kasper Winther Larsen det til 30-14 med sin anden scoring i træk fra stregen.

Det 30. mål koster en kasse øl ifølge reglerne i Dianalund/Tersløse, så den scoring blev fejret mere end de fleste på hjemmeholdet.

Mod slutningen kneb det lidt med koncentrationen i værternes afslutninger, men selv om træner Lars Nedergaard så lidende ud, når det gik galt, var det meste tilgivet efter slutsignalet.

Det er også svært at være rigtig utilfreds, når man lige har vundet 33-17.

- Vi vidste jo godt, at vi var et bedre hold en Holbæk, og jeg synes, vi var klar og havde det rigtige spændingsniveau. Vi spiller en rigtig fin første halvleg, og kampen af jo afgjort, når man fører 18-8 ved pausen, siger Lars Nedergaard.