20. oktober 2019
Andreas Moos og de øvrige Næstved-spillere fik ikke den ønskede slutning på kamrpåret 2018, da man tabte 3-0 i Fredericia. Foto: John Ringstrøm
Andreas Moos og de øvrige Næstved-spillere fik ikke den ønskede slutning på kamrpåret 2018, da man tabte 3-0 i Fredericia. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved tabte klart i Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved tabte klart i Fredericia
Sport Sjællandske - 25. november 2018 kl. 15:42
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved formåede ikke at lukke fodboldåret 2018 med en sejr, der ellers ville have været prikken over det berømte i. Kampen blev ligeså grå og kedelig som vejret for de medrejsende Næstved-fans, der måtte se heltene tabe 3-0 til et lidt skarpere FC Fredericia-hold, der var giftig på kontraangreb.

Det var et særdeles karantæneramt Næstved-mandskab, der var rejst til Fredericia for at spille årets sidste kamp.

Karantæner til Nikolaj Hansen og Jesper Christiansen betød, at Næstveds midterforsvar bestod af Peter Therkildsen og Søren Jensen. Førstnævnte kom til at se uheldig ud, da Anders Holvad efter seks minutter bragte FC Fredericia i front. Therkildsen leverede nemlig en fejlaflevering, der satte Fredericias angreb i gang.

Resten af første halvleg forløb med Næstved mest på bolden uden den afgørende evne til at finde nøglen til at dirke Fredericias forsvar op. Jyderne var sporadisk farlige på kontraangreb efter Næstved-fejl, men man skulle ind i anden halvleg, før kampen fik sin anden scoring. Den var signeret Fredericias Christian Sørensen, der reelt lukkede kampen med sin 2-0-scoring efter en times spil.

I slutminutterne gjorde Niels Letort det til 3-0, da Næstved forsøgte at lægge et sidste pres på hjemmeholdet.

Med nederlaget holder Næstved jul og nytår som en del af en tætpakket sub-top i 1. division, hvor man i efteråret har samlet 29 point sammen.

Når sæsonen genoptages den 3. marts vil det for Næstveds vedkommende være med en hjemmekamp mod Viborg.