26. marts 2019
Jesper Christiansen bragte Næstved foran 1-0 mod FC Helsingør.
Jesper Christiansen bragte Næstved foran 1-0 mod FC Helsingør.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved og Helsingør delte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved og Helsingør delte
Sport SJ - 07. oktober 2018 kl. 15:34
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Helsingørs superliganedrykkere havde bolden klart mest, da de gæstede ProfaGroupPark i Næstved, men det var en ringe trøst for nordsjællænderne, der ikke konverterede spil og chanceovertaget til en sejr.

I stedet sluttede kampen 1-1.
Næstved kom foran, da Jesper Christiansen udnyttede en dødbold til at sparke bolden i mål. Den føring så ud til at skulle udlignes, da Frederik Bay blev skubbet omkuld i feltet af Næstveds Christoffer Boateng. Det efterfølgende straffespark fra Patrick Olsen blev dog reddet af Jacob Pryts, der ligesom resten af Næstved-holdet havde nok at se til.

FC Helsingør havde nemlig flere tilløb til store chancer, men man skulle et kvarter ind i anden halvleg, før Frederik Bay fik udlignet. I det hele taget fungerede Helsingørs venstre side godt, og gentagne gange havde Næstved svært ved at lukke modstanderne ned i det område.

Næstved fik stabiliseret kampen lidt efter udligningen, men bedømt på spil og chancer skal hjemmeholdet være klart mest tilfreds med det ene point. Meget sigende for Helsingørs dag, var man tæt på at tage alle tre point i overtiden, da Douglas var ved at trampe bolden i mål.