20. oktober 2018
Ewout Oostwouder var tæt på at sikre Næstved en sejr på 5-1 over B75, men missede to matchbolde, og så måtte der yderlige to kampe til, før sydsjællænderne fik hevet en 5-3 sejr i hus. Foto: Jens Wollesen
Ewout Oostwouder var tæt på at sikre Næstved en sejr på 5-1 over B75, men missede to matchbolde, og så måtte der yderlige to kampe til, før sydsjællænderne fik hevet en 5-3 sejr i hus. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved låner førstepladsen lidt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved låner førstepladsen lidt
Sport SJ - 12. november 2017 kl. 22:21
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Inden weekendens kampe var B75 fra Hirtshals på førstepladsen i landets bedste bordtennisrække. Forventningen var dog at de danske mestre fra Roskilde ville erobre den søndag eftermiddag, men i stedet er det nu Næstved BTK, der troner på toppen.

Lørdag vandt sydsjællænderne selv 5-3 over netop B75 og fulgte den knebne sejr op med 5-0 over bundholdet fra Viby dagen derpå. Og da Roskilde og B75 samtidig spillede uafgjort, rykkede Næstved op som nummer et. Midlertidigt.

Roskilde har nemlig spillet én kamp mindre end Næstved, og rykker formentlig forbi efter udekampen mod Virum 4. december.

Udsigten til at blive vippet af pinden, ændrer dog ikke på, at det var en rigtig god weekend for Næstved BTK.

- Vi fik fire ud af fire mulige point. Det er fantastisk, siger klubbens sportslige leder Bo Spottog, der dog måtte gennem lidt af en gyser, før sejren over B75 var i hus.

Ewout Oostwouder kunne have sikret Næstved en sejr på 5-1, men hollænderen misbrugte to matchbolde i fjerde sæt mod B75's 43-årige An Shu, som efterfølgende vandt i fem sæt.

4-2 blev ti 4-3 da Andreas Dilling tabte til Simon Söderlund, men selv om der nu kun var én chance tilbage, var Bo Spottog alligevel ikke rigtig nervøs.

- Henrik Johansson er bedre end deres fjerdemand. Så vi var ret sikre på, at han ville vinde, siger Bo Spottog.

Og selv om Henrik Johansson tabte andet sæt mod Martin Lund Nielsen, kørte svenskeren dog sejren i hus uden de helt store problemer, og der var heller ingen slinger i søndagskampen mod Viby, hvor Næstved-spillerne kun tabte tre sæt i alt i de fem kampe.