19. maj 2019
Tobias Christensen skifter til Næstved fra FC Helsingør, hvor han spillede superliga i sidste sæson. Foto: Simon Ydesen
Tobias Christensen skifter til Næstved fra FC Helsingør, hvor han spillede superliga i sidste sæson. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved henter tidligere udlandsprof

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved henter tidligere udlandsprof
Sport SJ - 22. juni 2018 kl. 21:02
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstveds sportschef Jesper Frisenholm har gjort en dyd ud af, at man i dette transfervindue vil holde fast i strategien om at hente udviklingsspillere, der samtidig kan gå ind og forstærke Næstved i 1. division.

arrow Læs også: Næstved henter fynsk midtbanemotor på Amager

En af de spillere, der med garanti har været rift om, er 23-årige Tobias Christensen, der skifter til Næstved fra superliganedrykkerne FC Helsingør.

Her optrådte den offensivt indstillede spiller 16 gange for i superligaen den seneste sæson.

Nu gælder det imidlertid Næstved, og det er et kapitel som den tidligere FCK og Elche-spiller ser meget frem til.

- Jeg glæder mig virkelig mege til at komme i gang i Næstved. Jeg håber, at jeg kan komme til Næstved og blive en profil. Jeg er ekstremt sulten på at spille fodbold her i Næstved. Det skal meget gerne komme til udtryk via ild i øjnene, og så håber jeg, at folk kan se, at jeg er meget motiveret for at gå ind og hjælpe klubben og mine nye holdkammerater, siger Tobias Christensen, der faktisk deler lejlighed sammen med en anden ny Næstved-spiller Christoffer Boateng, som blev præsenteret tidligere på ugen.

Tobias Christensen er vokset op i FC Københavns talentafdeling, hvorfra han skiftede til den spanske klub Elche tilbage i 2014. Dengang var klubben en del af La liga. Da turen gik hjem til Danmark, blev det Helsingør, der sikrede sig den teknisk stærke spiller.

- Selvom jeg kun er 23 år, har jeg prøvet en del. Jeg har spillet i Spanien, og jeg har fået noget værdifuld superligaerfaring. Så det er klart, at jeg har noget erfaring, som jeg kan og skal bidrage med. Jeg ser frem til at skulle tage noget ansvar. Det har jeg måske manglet de sidste par år, så det ser jeg meget frem til, siger Tobias Christensen, der kan spille flere positioner offensivt.

- Et eller andet sted afhænger det også lidt af modstanderen, men 10er-positionen har altid været min foretrukne plads. Så med mindre vi møder et meget kompakt hold, så tror jeg bestemt også det er centralt offensivt, at jeg kan hjælpe Næstved mest. Det er klart, at hvis vi møder meget kompakte modstandere, så kan jeg også bruges på en kant, siger Tobias Christensen, der ud over en sublim teknik også er meget hurtig.

Tobias Christensen har skrevet under på en kontrakt for to sæsoner med Næstved.