26. april 2019
Boris Saric har skrevet under på en lejekontrakt, der løber for den kommende sæson. Den nye Næstved-back er lejet i Fremad Amager. Foto: Simon Ydesen
Boris Saric har skrevet under på en lejekontrakt, der løber for den kommende sæson. Den nye Næstved-back er lejet i Fremad Amager. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved henter back

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved henter back
Sport SJ - 19. juni 2018 kl. 19:59
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Oprustningen frem mod den kommende sæson i 1. division kører for fuld damp i disse dage hos Næstved.

De grønnes sportschef Jesper Frisenholm kunne tirsdag byde velkommen til 21-årige Boris Saric, som man har lejet for den kommende sæson hos divisionskollegaerne Fremad Amager.

Der er tale om en alsidig højre back, som er defensivt stærk og ikke mindst god med bolden i det fremadrettede spil.

- Jeg glæder mig virkelig til at spille for Næstved, for det er en rigtig god mulighed for mig. Jeg kommer til klubben med et stort ønske om at spille fast, og det kan jeg forhåbentlig komme til, siger Boris Saric, der spillede 14 kampe for Fremad Amager i den seneste sæson.

Den fysisk stærke back er en rigtig Amager-dreng, men han har fået store dele af sin fodboldopvækst i FC Københavns ungdomsafdeling.

- Jeg ser først og fremmest mig selv som back, men jeg har også spillet lidt i det centrale forsvar og som wing back, så jeg er klar til at spille forskellige positioner. Det vigtigste for mig er spilletid, og derfor har jeg heller ikke noget problem med at køre fra Amager til Næstved for at spille fodbold, siger Boris Saric.

Sportschef Jesper Frisenholm er glad for at have fået en højre back, der kan skabe konkurrence på en position, som Kasper Mertz ellers har haft patent på i den seneste sæson.

- Det er ingen hemmelighed, at vi meget gerne vil være dækket ind på samtlige positioner, og det bliver vi med Boris, der er en fysisk stærk og aggressiv back, der kan bidrage med den fysisk, som vi gerne vil have hos vores defensive spillere til den kommende sæson, siger Jesper Frisenholm.