26. marts 2019
Christoffer Boateng er hentet til Næstved for at bidrage med mål og oplæg. Foto: Simon Ydesen
Christoffer Boateng er hentet til Næstved for at bidrage med mål og oplæg. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved henter Boateng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved henter Boateng
Sport SJ - 19. juni 2018 kl. 21:55
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tidligere tirsdag præsenterede Næstved backen Boris Saric, som man har lejet i Fremad Amager. Nu kan de grønne præsentere sin anden forstærkning på få timer.

Der er tale om Christoffer Boateng, som skifter fra Brønshøj på en et-årig aftale.

- Jeg har det indtryk, at klubben og fremfor alt træneren rigtig gerne ville have mig, så det var med til at gøre det til en let beslutning. Vi prøvede allerede at få det i stand i vinterpausen, men dengang var jeg kontraktligt bundet til Brønshøj. Jeg har dog mærket, at Næstved fortsat gerne ville have mig, så det var bare med til påvirke min beslutning, siger Christoffer Boateng.

Han har spillet ungdomsfodbold i B93, men han har også tidligere spillet 1. division i Helsingør.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage at spille 1. division igen. Det har været mit mål med at tage skridtet ned i 2. division, så det her er rigtig godt skridt på vejen til at etablere mig som 1. divisionsspiller, siger Christoffer Boateng, der med den vedblivende interesse fra Næstved sad og håbede, at det blev til en grøn divisionsforfremmelse.

- Jeg håbede på, at Næstved ville rykke op, og det skete heldigvis, siger Christoffer Boateng.

Den offensive spiller kan spille flere forskellige positioner. I Michael Hemmingsens 4-2-3-1-formation kan Christoffer Boateng dække de fire forreste positioner, men hvilken position der er bedst for ham er svært at sige.

- Det varierer. Jeg ser mig selv være skarpest, der hvor tilfældighederne lander. Jeg er god til at opsnappe tilfældigheder, og så er jeg god til at spille i små rum. Jeg har tidligere spillet sammen med Souheib Dhafaloui, og jeg ved, at jeg kan få et rigtig godt samarbejde med ham. Vi har spillet sammen i B93. Der spillede jeg også sammen med Tarik Mourhrib, siger Christoffer Boateng.