26. marts 2019
Christoffer Boateng spillede en god kamp, men brændte et straffespark. Her er han i aktion mod AGF. Foto: Anders Ole Olsen
Christoffer Boateng spillede en god kamp, men brændte et straffespark. Her er han i aktion mod AGF. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved er ubesejret hjemme i 20 kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved er ubesejret hjemme i 20 kampe
Sport SJ - 11. november 2018 kl. 15:36
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På et mål seks minutter før tid af indskiftede Souheib Dhaflaoui undgik Næstved at tabe 0-1 for anden runde i træk, da holdet hjemme havde besøg af dets »onde ånd«, Hvidovre.

Det var netop Hvidovre, der var det sidste mandskab, der vandt i Næstved og og det er nu hele 20 kampe siden. Dengang var det endda på den anden side af Rolighedsvej, da stadion i Næstved var ved at få lagt varme i græsset.

Næstved kom bagud på et meget omdiskuteret straffespark efter bare 13 minutter, da Nikolaj Hansen øjensynligt uden for straffesparksfeltet lavede et frispark. Men der blev dømt straffespark, som Nicolaj Agger scorede på.

Hjemmeholdet var klart bedst kampen igennem og havde mange chancer. Den største tilfaldt Christoffer Boateng, da Næstved fik et klart straffespark for hånd på bolden med 20 minutter tilbage. Desværre for værterne og de 1.268 tilskuere brændte Boateng.

Det lykkedes dog Næstved at få det ene point, da Dhaflaoui gjorde det til 1-1 efter et fikst, hurtigt taget frispark, og så kan det ellers nok være, hjemmeholdet trykkede på.

Det blev til flere store chancer, blandt andre til den indskiftede topscorer Finnur Justinussen, og i allersidste sekund til Christoffer Boateng, men holdet fra Vestegnen kunne takke målmand Filip Djukic for, at det slap afsted med et point til busturen hjem.