21. september 2019
Klubejer Peter Birk skal måske til at finde champagneglasset frem. Noget tyder i hvert fald på, at et salg af Næstved Boldklub kan være nært forestående. Foto: Simon Ydesen
Klubejer Peter Birk skal måske til at finde champagneglasset frem. Noget tyder i hvert fald på, at et salg af Næstved Boldklub kan være nært forestående. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klubejer bryder tavshed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klubejer bryder tavshed
Sport Sjællandske - 28. december 2018 kl. 19:10
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Først forlød det, at Næstved Boldklub kunne være solgt til anden side inden jul. Det viste sig at være umuligt at nå i mål med. Næste håb var, at man kunne lukke handlen inden nytår, men på grund af de mange hellig- og nu weekenddage ser det heller ikke ud til at lykkes.

Indtil videre har Sjællandskes informationer primært været tilvejebragt af kilder med indsigt i fodboldmiljøet og gode kontakter til de involverede hovedpersoner, men nu er der for første gang i forløbet en af hovedaktørerne omkring salget af Næstved Boldklub, der åbner op og fortæller lidt om den nuværende situation.

- Jeg vil godt bekræfte, at vi forhandler om et salg med en udenlandsk køber, men jeg vil ikke gå nærmere i detaljer med den del lige nu. Vi må se, hvordan det går, men det ser ud til at gå fint med forhandlingerne lige nu, siger Peter Birk til Sjællandske.

Klubejeren ønsker ikke at komme nærmere ind på, hvem det er, man forhandler med lige nu, men Peter Birk vil gerne fortælle lidt om sine motiver for at afsøge muligheden for et salg af Næstved Boldklub.

- Nu er vi færdige med den plan, der handlede om at stabilisere klubbens økonomi og skabe et fundament. Hvis vi skal lave en version 2.0, så vil det kræve nogle flere folk med større økonomiske muskler til at løfte opgaven, hvis man skal lægge et lag på, og det er derfor, vi har sonderet terrænet for mulige købere. Min ambition har hele tiden været at skabe en klub, der kan komme med i superligaen, og det kan de her folk måske realisere, og det er derfor den rigtige vej at gå, siger Peter Birk.