22. maj 2019
Teis Petersen (t.v.) og Benjamin Kjær med japansk præmie og blomster efter deres flotte tredjeplads ved World Cuppen i den japanske by Maebashi. Privatfoto
Teis Petersen (t.v.) og Benjamin Kjær med japansk præmie og blomster efter deres flotte tredjeplads ved World Cuppen i den japanske by Maebashi. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Haslev-duo på podiet i World Cup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haslev-duo på podiet i World Cup
Sport SJ - 06. august 2018 kl. 21:52
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Danmark har fået et synkronpar, der kan hamle op med verdenseliten i trampolin.

Det blev understreget ved søndagens World Cup-stævne i Maebashi, Japan, hvor Benjamin Kjær og Teis Petersen, begge fra Haslev TT, besatte tredjepladsen i finalen, hvor modstanderne var så store trampolin-nationer som blandt andre Japan, Rusland og Ukraine.

De to sydsjællændere blev kun overgået af verdensmestrene fra Kina og World Games-vinderne fra Hviderusland, så begejstringen var naturligvis stor hos den danske succes-duo.

Næstved-drengen Kjær blev individuelt nummer 19, mens Teis Petersen sluttede som nummer 28 ud af 46 deltagere. Men tredjepladsen i synkron overstråler det hele.

- Det er én af de største sejre, jeg kommer hjem med, og jeg kunne ikke være mere stolt af vores fremgang og arbejdsmoral frem mod dette resultat. Vi var oppe mod alle de bedste i verden og kun World Games-mestrene og verdensmestrene slog os i sidste ende. Jeg kunne ikke være mere tilfreds, lyder det videre fra Benjamin Kjær på GymDanmarks hjemmeside.