19. oktober 2019
Mark Haastrup har ramt en rigtig god start på sæsonen på Challenge Tour?en. Foto: Claus Rasmussen
Mark Haastrup har ramt en rigtig god start på sæsonen på Challenge Tour?en. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Haastrup blev to'er i Prag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haastrup blev to'er i Prag
Sport Sjællandske - 12. maj 2019 kl. 21:11
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Korsør Golfklubs Mark Haastrup lavede sæsonens hidtil bedste resultat, da han blev en delt nummer to i årets tredje turnering på Challenge Tour'en.

På Prague City Golf i Tjekkiet gik vestsjællænderen, der kommer fra Højby i Odsherred, en sidste runde i 71 slag - én under banens par. Med en birdie på det sidste par 3-hul hev han sig lige op blandt de fem bedste i turneringen.

Det betød nemlig en samlet score på 10 slag under par, hvilket dog var hele syv slag op til vinderen, Antoine Rozner fra Frankrig, der vandt for anden uge i træk.

- Jeg er så glad lige nu. Min birdie på sidste hul var så vigtig i forhold til min skidte afslutning i Tyrkiet - så det betyder meget og er vel den eneste måde at glemme Tyrkiet lidt på. Så jeg er meget glad, lyder det fra Mark Haastrup, der hentyder til sæsonens første turnering i tyrkiske Samsun, hvor to bogeys på de to sidste huller måske kostede ham sejren.

Andenpladsen indbragte holbækkeren 14.500 euro, cirka godt 108.000 danske kroner, og på ranglisten hopper han op som nummer fire.