16. oktober 2019
Michael Buchholtz er ny teknisk direktør i Næstved Boldklub. Han skal løse mange af de praktiske opgaver i klubben. Foto: Simon Ydesen
Michael Buchholtz er ny teknisk direktør i Næstved Boldklub. Han skal løse mange af de praktiske opgaver i klubben. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fynbo bliver Gaxes højre hånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fynbo bliver Gaxes højre hånd
Sport Sjællandske - 16. januar 2019 kl. 07:00
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jacob »Gaxe« Gregersen er ikke eneste nye ansigt på kontorgangene i Næstved Boldklub. Han får selskab af en ny teknisk direktør.

arrow Læs også: Ude god men hjemme bedst

Næstved Boldklub har indtil for ganske få dage siden været kendetegnet ved, at pengene gik ret så ubeskåret til den sportslige sektor. Der var ikke lønninger til klubbens ledelse, som med de tidligere aktionærer Peter Brik og Jesper Frisenholm i spidsen, brugte fritiden på at holde klubben kørende.

Nu er situationen en lidt anden. Jacob "Gaxe" Gregersen er ny direktør. Godt nok ikke på noget, der bare tilnærmelsesvis minder om en fuldtidsløn. Han får selskab af Michael Buchholtz, der får titel af teknisk direktør. Den nye tekniske direktør får mange kasketter på, men den sportslige strategi overlader han til andre, selvom Michael Buchholtz også har visse erfaringer i den del af arbejdet.

- Vi har en ejer, der har kompetencer på højeste niveau, når vi snakker om det sportslige netværk. Vi har "Gaxe", der også har kompetencer på højeste niveau, når det gælder det sportslige, så min rolle bliver mange andre ting. Jeg skal for eksempel have med alt det administrative at gøre, hvor jeg kan bidrage med noget til helheden, siger Michael Buchholtz, der tidligere har været ansat i OB som noget, der godt kan betegnes som praktisk gris.

- Jeg skal blandt andet have den daglige kontakt til Næstved Kommune, som er en af mange vigtige samarbejdspartnere for os. Vi har nogle forpligtelser overfor kommunen, som vi skal opfylde, og vi vil gerne fastholde det gode samarbejde, der var under de tidligere ejere, forklarer Michael Buchholtz.

Michael Buchholtz har base i Odense, og det bliver han indtil videre med ved at have.

arrow Passionen for fodbold fylder meget for Ernst
22. januar 2019 kl. 07:00 Opdateret: kl. 20:04
arrow Se billeder: Næstved åbner ny æra med sejr over HB Køge
19. januar 2019 kl. 19:02 Opdateret: kl. 14:41
arrow Første nye ansigt er landet i Næstved
17. januar 2019 kl. 08:00 Opdateret: kl. 22:18