22. oktober 2019
Victor Wagner træner med i Næstved i håbet om at tilspille sig en kontrakt med sydsjællænderne. Foto: Simon Ydesen
Victor Wagner træner med i Næstved i håbet om at tilspille sig en kontrakt med sydsjællænderne. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første nye ansigt er landet i Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første nye ansigt er landet i Næstved
Sport Sjællandske - 17. januar 2019 kl. 08:00
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange Næstved-fans blev sendt i drømmeland, da det kom frem, at Fabian Ernst var ved at købe sig ind i Næstved Boldklub. Nu er salget gået i orden, og de nye ejere har indsat en ny ledelse, der skal sætte en ny kurs for fremtiden i Næstved Boldklub.

arrow Læs også: Ude god men hjemme bedst

Et af de store og mest åbenlyse spørgsmål har været, hvad der skulle ske med spillertruppen, efter de nye ejere er kommet til. I første omgang forlød det, at man ville hente en masse nye spillere fra en højere hylde, men piben har fået en lidt anden lyd, efter salget er blevet en realitet.

Da Næstved-spillerne mødte ind til onsdagens træning var der et enkelt nyt ansigt med. Der er tale om en tidligere FC Vestsjælland-spiller; Victor Wagner.

Han nåede at spille en halvsæson i FC Vestsjælland, da klubben var rykket ned i 1. division. Han kom til Slagelse som et ungt håbefuldt talent fra Vestjylland, men da konkursen indtraf rykkede han først videre til Thisted i 2. division, og siden sommeren 2016 har han spillet i Norge for Nybergsund i den næstbedste norske række.

Her har den 22-årige forsvarsspiller hentet megen erfaring, og nu er han altså med i Næstved i håbet om at spille sig til en kontrakt. Victor Wagner træner således med i denne uge, og så er det meningen, at han skal testes i lørdagens træningskamp mod HB Køge.

- Vi må se, hvordan det udvikler sig. Lige nu træner Victor med, og så kan vi se hinanden lidt an, siger Jacob »Gaxe« Gregersen, direktør i Næstved Boldklub.

Selv er Victor Wagner glad for at få chancen for at vise sig frem i Næstved.

- Jeg håber, at jeg kan efterlade et godt indtryk. Det kunne være fint at komme hjem til Danmark for at spille, siger Victor Wagner, der fik spoleret mandagens træning i Næstved på grund af et uheld på Storebæltsbroen, der lukkede ned for trafikken i flere timer.

arrow Passionen for fodbold fylder meget for Ernst
22. januar 2019 kl. 07:00 Opdateret: kl. 20:04
arrow Se billeder: Næstved åbner ny æra med sejr over HB Køge
19. januar 2019 kl. 19:02 Opdateret: kl. 14:41
arrow Fynbo bliver Gaxes højre hånd
16. januar 2019 kl. 07:00 Opdateret: kl. 00:56