15. juli 2019
Tobias Arndal og Jeppe Illum kommer ikke til at optræde for Næstved i foråret. Foto: Simon Ydesen
Tobias Arndal og Jeppe Illum kommer ikke til at optræde for Næstved i foråret. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fiaskoen om lejede spillere er fuldendt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fiaskoen om lejede spillere er fuldendt
Opdateret 02. marts 2019 kl. 10:29
Sport SJ - 02. marts 2019 kl. 09:17
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved Boldklub får ikke mulighed for at benytte de to lejede spillere, Jeppe Illum og Tobias Arndal, i søndagens 1. divisionspremiere mod Viborg - og dermed heller ikke hele foråret.

Det har DBU's disciplinærudvalg stadfæstet, efter at klubben havde anket en afgørelse fra Divisionsforeningen.

Årsagen er, at den sydsjællandske fodboldklub ikke nåede at registrere de to spillere fra henholdsvis Vendsyssel og AC Horsens rettidigt i KlubOffice.

Næstved Boldklub anerkender selv i anken, at den har begået en fejl, men forklarer den blandt andet med, at de nye direktører, Jacob Gregersen og Michael Bucholtz, blot har haft 14 dage til at afvikle et fuldt transfervindue, og at der har været mange opgaver, siden de trådte til 14. januar.

Afgørelsen er kommet i Buchholz-sagen

- Vi kan ikke gøre så meget andet end at acceptere afgørelsen. Sagen er opstået på grund af en fejl, som vi har begået, så vi fralægger os ikke ansvaret for at være havnet i den her situation, siger Jacob "Gaxe" Gregersen til Sjællandske.

Næstved-direktøren havde lørdag morgen travlt med at orientere Jeppe Illum og Tobias Arndal, så de to nu tidligere Næstved-spillere ikke behøvede at troppe op til træning.

- Kendelsen er helt som frygtet fra vores side. Jeg tror, der har været en berøringsangst over for den her sag, fordi den kunne danne noget præcedens, og så kan det godt være, at alle mere eller mindre er enige om, at det er en regel, som skal laves om, siger Jacob "Gaxe" Gregersen.

- I gamle dage havde vi jo bare spillet med dem. Vi har jo spillercertifikaterne, som vi nu skal sende tilbage til deres klubber. Vi mener selv, at det er en fodfejl, der er begået, men faktum er, at vi har begået en fejl, og det vil vi ikke løbe fra, siger Næstved-direktøren.

Han er meget ked af forløbet på de to spilleres vegne.

- Jeg har sgu mest ondt af de her to gutter. De har ikke gjort noget forkert, og nu går de en uvis fodboldfremtid i møde. Jeg tror, Tobias kommer tilbage til Horsens, der har en plan med ham. Jeg ved ikke, hvordan det ser ud for Illums vedkommende i Vendsyssel, men det er desværre helt udelukket, at han kan spille for os i foråret som amatør, siger "Gaxe".

Han mener, det er omsonst at diskutere, hvorvidt det er et tab eller ej, at de to spillere nu ikke er til rådighed for Næstved.

- Det er hævet over en hver tvivl, at det her sportsligt er et kæmpe slag. De var lejet for at spille, siger Jacob "Gaxe" Gregersen, der har en enkelt ting, der virkelig nager ham.

- På den afgørelse, vi har fået, står FC Fredericias direktør Stig Olsen også på som en del af beslutningsgrundlaget. Det håber jeg ikke er tilfældet, for han er i mine øjne inhabil i denne sag, men det kan vi ikke bruge til så meget lige nu, siger Jacob "Gaxe" Gregersen.