26. marts 2019
Gentofte-spilleren Line Christophersen fra Dianalund er regerende ungdoms-europamester i damesingle, og hun har stadig chancen for også at snuppe VM-titlen. Foto: Mark Phelan/Badminton Europe
Gentofte-spilleren Line Christophersen fra Dianalund er regerende ungdoms-europamester i damesingle, og hun har stadig chancen for også at snuppe VM-titlen. Foto: Mark Phelan/Badminton Europe
Foto: Mark Phelan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansk VM-medalje efter drama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk VM-medalje efter drama
Opdateret 16. november 2018 kl. 23:42
Sport SJ - 16. november 2018 kl. 22:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Badmintonspilleren Line Christophersen fra Dianalund havde en kvartfinaleplads som målsætning ved ungdoms-VM i Canada.

Det nåede hun med en sejr over finaleseedede Phittayaporn Chaiwan fra Thailand torsdag aften. Og fredag blev det så endnu bedre.

Her sikrede den 18-årige vestsjællænder sig nemlig en plads i semifinalen - og minimum en bronzemedalje - da hun slog malaysiske Eoon Qi Xuan med 23-21, 23-21.

I første sæt skiftede føringerne hyppigt frem til 14-14, men så kom malayen foran 19-14. Line Christophersen svarede dog stærkt igen med seks point på stribe til 20-19, men først på den tredje sætbold lykkedes det hende at vinde 23-21.

Jævnbyrdigheden fortsatte i andet sæt, der blev mindst lige så spændende. Line Christophersen bragte sig foran 20-16, men misbrugte så fire matchbolde på stribe og kom ned med en sætbold, inden hun alligevel hev sejren hjem i femte forsøg.

- Det var en meget tæt kamp. Jeg synes ikke, det var den bedste kamp, jeg har spillet, men det er også lidt svært, når man er lidt nervøs. Så jeg skulle ind og kæmpe med det. jeg havde, så jeg er virkelig glad lige nu over, at jeg fik den lukket i to sæt, siger Line Christophersen.

- Nu skal jeg slappe lidt at og gøre mig klar til kampen i morgen, som jeg håber også bliver en god kamp.

I lørdagens semifinale venter den tredjeseedede kineser Yaxin Wei.