21. januar 2019
Nu har alle aktionærer i Næstved Boldklub langt om længe skrevet under på det købstilbud, der sender klubben på tyske hænder.
Nu har alle aktionærer i Næstved Boldklub langt om længe skrevet under på det købstilbud, der sender klubben på tyske hænder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boldklub sælges: Alle aktionærer har skrevet under

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boldklub sælges: Alle aktionærer har skrevet under
Opdateret 09. januar 2019 kl. 15:08
Sport SJ - 09. januar 2019 kl. 14:54
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som Sjællandske flere gange over de seneste uger har mere end antydet, har Næstved Boldklub været genstand for forhandlinger mellem Peter Birk og en gruppe udenlandske investorer. De forhandlinger er nu afsluttet med en underskrift fra alle de lokale aktionærer, hvilket betyder, at Næstved Boldklub ikke længere ejes af af fem lokale aktionærer med Peter Birk i spidsen.

arrow Læs også: Her er de første ord fra den nye Næstved-ledelse

- Der er en masse praktik, der stadig skal ordnes. Men det er klart, at det er et kæmpe stort skridt på vejen, at det nu er på plads. Det har været den helt store knast at få de her underskrifter i hus, så nu forventer jeg, at vi kan lukke aftalen endegyldigt med alle de praktiske ting, der skal på plads. Måske kan vi close det hele i morgen, men nu er vi i hvert fald i land med det vigtigste fra vores side, siger Peter Birk - snart forhenværende ejer af Næstved Boldklub.

Sjællandske har været i kontakt med Søren Jakobsen, der er en af de øvrige aktionærer. Han bekræfter, at han også har skrevet under på det tilbud, han har fået fra Tyskland.

Det har hele tiden været betragtet som en formalitet, at de tyske købere skulle skrive under. De venter nu blot på en mail med de endelige dokumenter fra Danmark, hvilket de i øvrigt har gjort i et par uger. Ligeså snart de har modtaget og skrevet under kan pengene fra salget frigives til de sælgende aktionærer.

arrow Næstved får to nye ejere
10. januar 2019 kl. 22:48 Opdateret: kl. 22:27
arrow Ni års arbejde tæt på enden
10. januar 2019 kl. 07:08 Opdateret: kl. 22:28
arrow NB forventes solgt onsdag
09. januar 2019 kl. 05:17 Opdateret: kl. 21:46