16. juli 2020
Lasse Rise i en kamp for Randers mod Næstved for nogle år siden. Nu har angriberen skrevet under på en kortvarig kontrakt med sydsjællænderne for resten af sæsonen. Foto: Richard Sylvestersen
Lasse Rise i en kamp for Randers mod Næstved for nogle år siden. Nu har angriberen skrevet under på en kortvarig kontrakt med sydsjællænderne for resten af sæsonen. Foto: Richard Sylvestersen
Foto: Richard Sylvestersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Angriber på kontrakt i Næstved sæsonen ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Angriber på kontrakt i Næstved sæsonen ud
Sport Sjællandske - 06. marts 2019 kl. 20:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tidligere i opstartsfasen trænede Lasse Rise med i Næstved Boldklub, men den 32-årige angriber var ikke med, da det sydsjællandske 1. divisionshold for nylig tog på træningslejr i Tyrkiet.

Lasse Rise var heller ikke med i 1-0 sejren over Viborg i forårspremieren i søndags, men måske er han med, når Silkeborg kommer på besøg i Næstved på søndag.

I hvert fald har Lasse Rise skrevet under på en kontrakt med »De Grønne«, der løber sæsonen ud.

- Jeg har haft fornøjelsen af Lasse i Randers for nogle år tilbage, så jeg har et fint kendskab til ham, siger Næstveds træner Michael Hemmingsen.

- Vi har lavet en aftale med ham, forbi vi håber og tror, han kan bidrage til, at vi vinder nogle fodboldkampe. Og så har vi også nogle udfordringeri forhold til, at Oliver Andersen rev sin skulder af led under opvarmningen i søndags. Vi ved ikke, om han skal opereres eller ej, men vi vil gerne være på forkant med det og have nogle flere alternativer angrebsmæssigt.

Udover tiden i Randers har Lasse Rise spillet i Avarta, Lyngby og Esbjerg, og senest tørnede han ud for islandske Keflevik.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?