21. november 2017
Martin Pedersen bragte Dalby foran med både 1-0 og 2-1 på to flotte hopskud fra venstre back, men fik senere lov at hvile sig lidt og pleje en mindre skade. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Martin Pedersen bragte Dalby foran med både 1-0 og 2-1 på to flotte hopskud fra venstre back, men fik senere lov at hvile sig lidt og pleje en mindre skade. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 20 minutters drilleri i Dalby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20 minutters drilleri i Dalby
Sport SJ - 22. oktober 2017 kl. 20:05
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det var sjovt hertil, siger Dalbys træner Per Rasmussen og peger godt og vel 20 minutter nede på kamprapporten fra søndagens 2. divisionskamp.

Her var oprykkerne foran med 11-8 mod storebror fra Køge, der kun havde ét formål med at tage turen de små 20 kilometer sydpå ad Vordingborgvej: De skulle hente yderlige to point og cementere førstepladsen i rækken.

Den mission så vanskelig ud gennem det meste af første halvleg, hvor Dalby havde succes med en offensivt 4-2 forsvar og selv gik til angreb med god energi.

Som kampen skred frem, fusede Dalbys drillerier dog ud, og Køge-spillerne kunne gå i omklædningsrummet med en pauseføring på 16-13.

Det skyldtes blandt andet fine redninger af indskiftede Simon Drasbæk Huusom og tre hurtige kontramål af Bastian Skytte, Claus Schmidt-Hansen og Jakob Vive Rasmussen i de sidste tre minutter af første halvleg.

Sidstnævnte var gennem hele kampen en enorm udfordring for Dalby-forsvaret på stregen, hvor han både scorede seks mål og også tilkæmpede sig et par straffekast.

I det hele taget havde Dalby-spillerne det svært mod de tungere og fysiske stærkere gæster, og de ulige slåskampe førte en del udvisninger med sig til hjemmeholdet.

- Vi har syv udvisninger, og det koster mod et så godt hold som Køge. Der er ikke så mange dikkedarer - de scorer bare. Og de kunne jo bare smide den ind til stregen, og så var vi på røven..., lyder den skarpe analyse fra Per Rasmussen, der så sit hold komme bagud med ni mål i anden halvleg, hvor Dalby holdt en 10 minutter lang scoringspause.

22-29 viste måltavlen til slut, og efter kampen var det mest de sidste minutter af første halvleg, der ærgede værterne.

- Vi gav dem en optur, der ødelagde vores egen fornemmelse af at have spillet en god første halvleg, siger Per Rasmussen.

Selv om Dalby fik de store læs til at vakle, var de dog aldrig ved at miste balancen, siger Køges playmaker Brian Ankersen.

- Vi havde forventet, at de ville komme med en overraskelse, så vi gik ikke i panik over deres 4-2 forsvar. Og selv om vi var bagud med 10-7, så havde jeg en god ro i kroppen. Jeg var sikker på, at vi nok skulle køre dem trætte, siger Brian Ankersen, der selv scorede seks gange.

- Det blev ikke verdens kønneste kamp. Dalby spiller en gang lidt underlig tjubang-håndbold, så de er svære at læse. Men de er gode til det, og de skal nok få nogle point på hjemmebane. Og så har vi lige snakket om, at vi ikke skal være tilfredse med at have 10 point og et plus på 50 mål efter fem kampe. Det må ikke blive en sovepude, siger han.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk