16. september 2021
De to lokale hold i futsalligaen spillede uafgjort, da de mødtes fredag aften. LA 12 udlignede til sidst i kampen.  Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

De to lokale hold i futsalligaen spillede uafgjort, da de mødtes fredag aften. LA 12 udlignede til sidst i kampen. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Taktisk fif gav pote igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Taktisk fif gav pote igen

LA12 alias Ledøje-Smørum tog igen fusen på modstanderne ved at tage målmanden ud i slutminutterne, og det gav 2-2 i lokalopgøret mod Fjordbold.

Sport Nordsjælland - 20. november 2020 kl. 22:41
Af Niels Rasmussen

Med tre minutter tilbage fik Fjordbold bragt sig foran med 2-1 i Smørumhallen. Så tog træner Emil Kjærsgaard målmanden Peter Ploug Johansen ud og satte førstemålmanden Nicolai Bjerregaard ind - som angriber.

Det var en satsning at spille med tomt mål. For anden kamp i træk gav det pote.

Med 35 sekunder tilbage fik Kristian Larsen scoret sit andet mål for LA12, og så sluttede det hele 2-2.

- Nu er det anden kamp i træk, at vi får skaffet os uafgjort i slutfasen, så det er da meget sjovt, siger Emil Kjærsgaard, der styrer holdet, som ikke træner ret meget.

- Vi lagde jo ud med 40 minutters træning op til vores kamp mod Gentofte, og nu tror jeg lige, at vi tager en times træning på søndag inden vi kaster os ud i den næste kamp, siger Emil Kjærsgaard.

Det begyndte godt for LA12 mod Fjordbold. Gæsterne lavede et dumt boldtab midt på banen. Jacob Søberg, der aldrig har spillet i marken før, fik fat i bolden, spurtede af sted og sendte den ind til Kristian Larsen, der scorede hos Dennis Carlsson.

Fjordbold havde bolden mest, men det kneb med at kreere de store tilbud, så Nicolai Bjerregaard blev ikke sat på de store prøver.

Der kom mere tryk på kedlerne hos Fjordbold i 2. halvleg. Og målet til 1-1 var en vældig smart frisparkskombination, der fuldkommen flåede LA12 fra hinanden, så Viktor Hansen kunne sende bolden ind hos Peter Ploug, der ellers gjorde det fremragende og havde mange fine redninger.

- Han stod godt, men jeg synes nu også, at vi gjorde det nemt for ham med nogle afslutninger, der ikke holdt ret høj kvalitet, siger Fjordbolds træner Martin Hilstrup.

Futsalligaen
LA 12-Fjordbold 2-2 (1-0)
Mål: 1-0: Kristian Larsen (6), 1-1: Viktor Hansen (29), 1-2: Viktor Hansen (37), 2-2: Kristian Larsen (39)
Tilskuere: 110

Det lignede en afgørelse, da Viktor Hansen tornede bolden ind 7-8 meters afstand til 1-2. Men så kom det taktiske skaktræk fra Emil Kjærsgaard.

Totalt set burde Fjordbold have vundet den kamp.

-Men det her var typisk for en sæson, hvor modstanderne har noget saft og kraft fra udendørssæsonen, mens vi lige skal have skrabet rusten af, når det gælder om at få fat i futsalkombinationerne, siger Martin Hilstrup.

Han ser i øvrigt frem til en voldsom kaotisk afslutning på futsalturneringen.

- DS-holdet i Frederikssund skal i gang med at spille 13. februar for at vi kan få gjort turneringen færdig. Der skal spilles tæt på 20 kampe i løbet af et par måneder, så der bliver trukket store veksler på spillerne.

I aftes var det dog kun Martin Hansen fra DS-holdet, der var med, men også Nicolaj Jægergaard fra Hundested kan se frem til nogle travle måneder.

-Nu har vi fået to point efter to uafgjorte kampe. Det havde vi bestemt ikke regnet med, siger Emil Kjærsgaard.

Hos Fjordbold havde man til gengæld ventet, at der ville stå mere end et point på kontoen efter to kampe.

Synes du, at kommunen er der for dig?