17. januar 2021
Hakan Sahin (th.) skifter fra Ajax København til Nordsjælland Håndbold til den kommende sæson. Her har han skrevet kontrakt med sportschef Jørn Blom Hansen.
Hakan Sahin (th.) skifter fra Ajax København til Nordsjælland Håndbold til den kommende sæson. Her har han skrevet kontrakt med sportschef Jørn Blom Hansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Taastrup-streg fra Ajax til Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Taastrup-streg fra Ajax til Nordsjælland
Sport Nordsjælland - 14. januar 2021 kl. 12:18
Af Rudi Dalsgaard

Den stærke stregspiller, Andreas Nielsen, skifter fra Nordsjælland Håndbold til Mors/Thy til den kommende sæson, men nu har Nordsjælland fundet afløseren i Ajax København.

arrow Læs også: Nordsjælland henter profil i Ringsted

Her henter man Hakan Sahin, der, som navnet antyder, har kurdiske rødder, men er opvokset i Taastrup.

I 2017 skiftede han fra hjembyens Taastrup IK til netop Ajax og har spiller dér siden, men nu vil han gerne tage et skridt op.

- Efter fire sæsoner i 1. divisionen føler jeg, at jeg har den erfaring og de kompetencer det kræver at spille på landets højeste niveau, siger han i en pressemeddelelse og udtrykker dermed også forventning og håb om, at Nordsjælland slutter sæsonen af med at rykke op i Håndboldligaen.

Hans nye cheftræner, Simon Dahl, glæder sig til tilgangen.

- Hakan er en rigtig kriger, som såvel verbalt som fysisk fylder meget og altid går forrest i bestræbelserne på at nå det bedst mulige resultat i holdets tjeneste, siger Simon Dahl.

- Han har udviklet sig flot de seneste sæsoner og har i min optik været 1. divisions bedste stregspiller i indeværende sæson. Og jeg er sikker på, at vi i fællesskab kan løfte både Hakan og Nordsjælland til næste niveau.

arrow Spillere og trænere spår om VM-medaljer
15. januar 2021 kl. 09:55 Opdateret: kl. 09:55
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?