28. januar 2021
Peter Vindahl Jensen er igen klar i målet for FC Nordsjælland.
Peter Vindahl Jensen er igen klar i målet for FC Nordsjælland.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skadesproblemer letter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skadesproblemer letter
Sport Nordsjælland - 27. november 2020 kl. 17:53
Af Rudi Dalsgaard

Der blev byttet gevaldigt rundt på kortene på FC Nordsjællands hold i 1-1-kampen mod AaB i sidste runde, hvor FCN med hiv og sving fik hentet et point. Især da Martin Frese måtte udgå i førte halvleg, gav det panderynker hos cheftræner Flemming Pedersen, som måtte sende debutanten Daniel Svensson på banen - i den forkerte side.

Men problemerne er blevet mindre for Flemming Pedersen i løbet af ugen - i hvert fald på skadesfronten.

- Ulrik Yttergård Jenssen er klar igen, og det er Ibrahim Sadiq også. Han fik en halv time i en intern træningskamp, og han så skarp ud i sine driblinger, siger Flemming Pedersen.

- Oliver Villadsen blev skadet dagen før AaB-kampen, men har trænet fuldt med siden onsdag og er klar til kamp.

FC Nordsjælland har også været ramt af et par coronakarantæner, men målmand Peter Vindahl er klar til kamp igen og har trænet fint med. Det gjorde han også op til AaB-kampen, men blev først clearet til kamp i mandags - helt i følge coronaprotokollerne. Så han er tilbage i målet, selv om reserven Martin Vantruba gjorde det fint mod AaB.

- Martin er ikke uddannet endnu til Superligaen. Han har nogle fine redninger, men vi så også hans udfordringer. Det var afgjort en godkendt debut. Men Peter har stadig et noget højere niveau, siger Flemming Pedersen.

Mads Døhr Thychosen har også været symptomfri i flere dage og træner med, men han er endnu ikke clearet til kamp, så han sidder over sammen med Martin Frese, der må sidde ude med en forstrækning de kommende uger.

- Mulighederne er blevet større igen efter AaB, for der var vi lidt ramt på, hvad vi kunne gøre, når vi havde seks-syv spillere, som normalt enten starter inde eller kommer ind, væk, siger Flemming Pedersen.

FC Nordsjælland må undvære den karantæneramte Abu Francis og langtidsskadede Jonathan Amon.

FCN møder AGF hjemme søndag aften.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?