18. juni 2021
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: FC Helsingør sikrer sig fjerdepladsen med sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: FC Helsingør sikrer sig fjerdepladsen med sejr

FC Helsingør vandt 2-1 hjemme over de nærmeste konkurrenter fra Fredericia, og dermed sikrede holdet sig fjerdepladsen i 1. division.

Sport Nordsjælland - 16. maj 2021 kl. 18:13
Af Mads Hussing

Der var både sol over stadion og over FC Helsingør, da holdet i den tredjesidste kamp i sæsonen sikrede sig fjerdepladsen i 1. division.

Helsingør har vundet tre ud af fire opgør mod FC Fredericia i denne sæson, men holdet har i lange perioder haft svært ved at styre det jyske mandskab.

I sæsonens tre første kampe var Fredericia det bedste mandskab, men FC Helsingør tog sig alligevel af to sejre i de opgør.

I den sidste kamp mellem de to hold i denne sæson, og i sæsonens tredjesidste kamp, havde Helsingør læst på lektien. Hjemmeholdet lod ikke gæsterne få plads til at spille. FC Fredericia er det hold i 1. division, der har bolden mest, og man kan på mange måder se, at der er mange FC Midtjylland-spillere i truppen.

Helsingør hacvde flere lige ved og næsten-afslutninger, og især Philip Rejnhold var opsat på at skyde udefra.

Det blev dog hans forsvarsmakker Nicklas Mouritsen, der satte den første scoring ind. Han tog chancen udenfor feltet, og bolden blev sendt ind i målmandens venstre side.

Det var helt naturligt efter spil og chancer, og det kunne godt være blevet til en scoring mere inden pausen.

Den scoring kom dog lige efter pausen. Fredericia-spillerne havde kun rørt bolden en enkelt gang, inden Daniel Norouzi blev sendt i dybden, og han fandt Tonni Adamsen helt inde foran mål, der bare skulle røre bolden, for at den røg over stregen.

1. division, oprykningsspil
FC Helsingør-FC Fredericia 2-1 (1-0)
Mål: 1-0: Nicklas Mouritsen (23), 2-0: Tonni Adamsen (46), 2-1: Christian Tue (70)
Advarsler: Frederik Juul Christensen (23), Tobias Anker (79), FC Fredericia, Lucas Haren (81), FC Helsingør, Kristian Kirkegaard (89), FC Fredericia
Tilskuere: 359

Fredericia reducerede med 20 minutter igen. Christian Tue sendte Kristian Kirkegaard afsted i højre side, og han fandt igen Christian Tue ved en aflevering skråt tilbage. Tue huggede til bolden, og den var lige på Cristoffer Petersen i Helsingør-målet, men målmanden tabte bolden mellem sine egne ben og ind i målet.

Selvom Helsingør havde siddet på det meste på det tidspunkt, så var kampen igen åben, og Fredericia troede virkelig på det.

FC Helsingør-forsvaret stod dog imod det trods alt milde stormvejr, der blev sat ind mod Helsingørs mål.

Dermed er Helsingør sikker på fjerdepladsen i rækken her to runder før tid.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?