18. oktober 2021
Foto: Mads Hussing
gallery icon

Se billedserie

Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Allerød tog pligtsejr mod Solrød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Allerød tog pligtsejr mod Solrød

Allerød vandt uden at spille sig helt ud, da de lørdag tog imod Solrød i Danmarksserien.

Sport Nordsjælland - 18. september 2021 kl. 14:53
Af Mads Hussing

Holdet vandt 2-0 på to mål scoret kort inde i 2. halvleg. Begge scoret efter fint forarbejde i højre side, der endte med indlæg ind i hovedet på henholdsvis Gustav Harlev og Søren Freund, som scorede sikkert.

Allerød havde kampen under kontrol det meste af tiden. Solrød lagde bedst fra land i 1. halvleg, men det fik de ikke noget ud af. Udeholdet kom først igen i de sidste ti minutter, hvor Solrød kom længere frem på banen og fik et par halve muligheder.

Danmarksserien, pulje 1
Allerød FK-Solrød FC 2-0 (0-0)
Mål: 1-0: Gustav Harlev (53), 2-0: Søren Freund (58)

Allerede i 1. halvleg havde Allerød muligheder for at komme foran. Efter et kvarters tid skød Tobias Christiansen hjørnespark, og inde foran dumpede bolden ned foran Jacob Harlev, der fik en stor skudchance tæt under mål. Men bolden gik et godt stykke over.

Fem minutter før pausen, var det udeholdets målmand Sebastian Blynov, der forhindrede en scoring fra Gustav Harlev. Han trak på tværs af feltet, og fik sendt et skud afsted til sidst, som Blynov reddede flot.

Gustav Harlev var på spil igen otte minutter inde i 2. halvleg, hvor han stod helt fri inde foran mål og headede bolden i nettet. Det samme gjorde Søren Freund fem minutter senere, og så var den kamp afgjort.

Dermed har Allerød fire sejre i deres første syv kampe og ligger i den øverste halvdel, mens Solrød stadig kun er noteret for en enkelt sejr og ligger i bunden.

Rejser du til udlandet i år?