23. juni 2021
Hillerøds Jonathan Witt (tv) og Simon Sharif afværger et Skovshoved-angreb. Foto: Mads Hussing
gallery icon

Se billedserie

Hillerøds Jonathan Witt (tv) og Simon Sharif afværger et Skovshoved-angreb. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se alle billederne: To røde kort og ny sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se alle billederne: To røde kort og ny sejr

Det blev heller ikke Skovshoved, der scorede mod Hillerød, der tog endnu en sejr i 2. division.

Opdateret 18. april 2021 kl. 14:20
Sport Nordsjælland - 17. april 2021 kl. 15:52
Af Mads Hussing

Med det solide midterforsvar med Jonathan Witt og Simon Sharif og de løbeivrige backer Rasmus Tangvig og Lucas Bøje-Larsen, så får Hillerøds modstandere ikke mange muligheder i løbet af en kamp.

Det er nu femte kamp på stribe, at Hillerød ikke lukker mål ind, og selvom de ikke har angribere eller midtbanespillere, der banker den ene kasse ind efter den anden, så bliver det til tre point, når bare holdet scorer en enkelt.

Det var lige nøjagtig det, der skete mod Skovshoved. Målscoreren var Rasmus Suhr, der kom ind i det 49. minut, og mindre end 50 sekunder senere fulgte han op på en afslutning fra Nicolas Willumsen og sendte bolden i nettet.

2. division, pulje 2
Hillerød Fodbold-Skovshoved IF 1-0 (0-0)
Mål: 1-0: Rasmus Suhr (50)
Advarsler: Devrim Sahin (21), Skovshoved, Nicklas Marloth (27), Skovshoved, Christopher Jakobsen (79), Hillerød, Mads Kaalund (86), Hillerød
Udvisninger: Gustav Therkildsen (56), Skovshoved IF, Marco Sander (86), Skovshoved

Angrebet startede i højre side, hvor Rasmus Tangvig løb og tacklede sig igennem. Han afleverede til Tobias Arndal, der sendte den videre til Willumsen, der fyrede af fra kanten af feltet. Den afslutning kunne Frederik Mehder i Skovshoved-målet kun halvklare, og så kunne Rasmus Suhr blive noteret for endnu et mål.

Bare seks minutter senere blev Skovshoved chancer for at få point med hjem fra Hillerød klart forværret, da udeholdets Gustav Therkildsen forløb sig på Johannes Houborg og lavede et groft frispark.

Det blev takseret til et direkte rødt kort, og dermed var en af Skovshoveds offensive folk ude resten af kampen.

Holdet havde heller ikke meget at skyde med i de sidste 35 minutter, og det var Hillerød, der i flere omgange var tættest på. Johannes Houborg havde et skud i sidenettet, og Nicolas Willumsen havde et skud fra tæt hold lige på målmanden.

Førstnævnte tillod sig i 1. halvleg at brænde kampens største chance, da han sparkede svagt på et straffespark, der var begået mod ham selv.

Kampen sluttede dramatisk, da udeholdets Marco Sander lavede en svinestreg på Christopher Jakobsen, og det resulterede i endnu et rødt kort til Skovshoved, der dermed sluttede kampen med ni mand på banen.

Hillerød beholder naturligvis sin plads i top seks med sejren. Næste gang holdet skal i aktion er på lørdag, hvor Hillerød skal til Vanløse, der ligger lige udenfor top seks.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?