23. januar 2021
Nikolaj Rosenthal. Foto: Kenn Thomsen
Nikolaj Rosenthal. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rungsted har fremtiden på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rungsted har fremtiden på plads
Opdateret 22. februar 2020 kl. 10:29
Sport Nordsjælland - 21. februar 2020 kl. 14:32
Af René Larsen

De forsvarende danske mestre Rungsted har sikret sig højt niveau og kontinuitet i de kommende tre år. I denne uge har klubbens to markante svenskere Marcus Olsson og Mattias Persson forlænget aftalen med tre år, og fredag fulgte den danske landsholdsspiller Nikolaj Rosenthal trop. Forwarden har også forlænget sin aftale med tre år.

arrow Læs også: SE BILLEDERNE: Blixen Museet lancerede nyt børnetilbud med fastelavnsfest

- Jeg er selvsagt meget glad, både på et professionelt men også på et personligt plan, for at Nikolaj fortsætter sin karriere her i Rungsted. Vi har fulgt hinanden i mange år, også inden Rungsted-tiden, så det betyder meget for mig, at vi kan fortsætte samarbejdet. Herudover er han jo også en fantastisk ishockeyspiller med en unik målnæse, som vi helt sikkert kommer til at nyde godt af i de kommende år, lyder det fra Rungsteds direktør Thomas Friberg.

Nikolaj Rosenthal har inden aftenens opgør mod Sønderjyske spillet 340 kampe for Rungsted, hvor han står noteret for 153 mål og 272 point.

- Der var egentlig ikke så meget at tænke over, så Thomas og jeg kom hurtig til enighed om en ny kontrakt. Jeg kan ikke se mig selv i en anden klub end Rungsted, og mit mål er helt sikkert at vinde flere titler i den mørkeblå trøje, siger Nikolaj Rosenthal.

Aftalen kommer som nævnt i direkte forlængelse af aftalerne med Marcus Olsson og Mattias Persson. Olsson forlængede onsdag, og torsdag var det Mattias Perssons tur.

- Jeg er i gang med min tredje sæson i Rungsted, og jeg føler mig utroligt godt tilpas her i klubben. Til daglig bor jeg i Malmö og tager turen over sundet sammen med Marcus Olsson, så det passer mig helt perfekt, at jeg skal fortsætte i Rungsted. Jeg glæder mig til at spille med i toppen af Metal Ligaen om flere titler, siger Mattias Persson.

arrow Ordløst klovneri om at se døden i øjnene og leve
22. februar 2020 kl. 08:00 Opdateret: kl. 16:06
arrow Hvem har set Malin: Sporløst forsvundet på tredje døgn
21. februar 2020 kl. 17:30 Opdateret: kl. 09:32
arrow Gasolin og New Orleans fusionerer i Trommen
21. februar 2020 kl. 07:00 Opdateret: kl. 16:06
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?