31. juli 2021
Emil Scott Rasmussen gav Brøndby en forskrækkelse, da han scorede til 1-0 i pokalkampen for tre år siden. Foto: René Larsen
Emil Scott Rasmussen gav Brøndby en forskrækkelse, da han scorede til 1-0 i pokalkampen for tre år siden. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pokalkamp svæver stadig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pokalkamp svæver stadig
Sport Nordsjælland - 12. oktober 2020 kl. 22:29
Af Niels Rasmussen

Da DS-holdet fra Ledøje i 2017 spillede pokalkamp mod Brøndby blev kampen spillet i Brøndby. Der var 3.589 tilskuere, der så Brøndby vinde 5-1 i en kamp, hvor Emil Scott havde bragt Ledøje-Smørum på 1-0.

Det var en sjov kamp for Ledøje-Smørum med så mange tilskuere og så god modstand. Nu støder de to hold sammen igen. Som lavest placeret hold fik Ledøje hjemmebane. Men hvor det bliver er ikke afgjort. Alle kampe er umiddelbart fastlagt til 11. november klokken 15.00, men det kan sagtens laves om.

- Med mange tilskuere vil det være oplagt at rykke til Brøndby. Men i samme uge skal der spilles landskamp mod Sverige i Brøndby, så kan vel påvirke situationen, siger Peter Wagner fra Ledøje-Smørum.

Og hvor mange, der overhovedet må lukkes ind på grund af coronakrisen kan jo laves om næsten fra dag til dag.

Skal kampen spilles i Ledøje kan der ikke være ret mange tilskuere på et stadion med ca. 50 siddepladser og meget ringe parkeringsfaciliteter.

- Det kan jo også være, at tv kommer med, og så skal der tages hensyn til det.

En tredje løsning kan være at rykke til Ølstykkes Stadion, hvor der er både lysanlæg og langt bedre parkeringsmuligheder til en aftenkamp.

Træner Kim Kjærsgaard ærgrer sig over, at man ikke trak Avarta fra den tunge ende af 2. division. Så kunne man måske gå videre.

- Så skulle vi træne lidt mere, så spillerne kunne holde sig i form, siger han.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?