25. oktober 2020
Hørsholms Katrine Hornemann (nederst) og Værløses Emilie Janner kæmper om bolden undervejs i kampen, da Hørsholm og Værløse tørnede sammen i Dameligaen i basketball onsdag aften. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

Hørsholms Katrine Hornemann (nederst) og Værløses Emilie Janner kæmper om bolden undervejs i kampen, da Hørsholm og Værløse tørnede sammen i Dameligaen i basketball onsdag aften. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overtidsdrama i Hørsholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overtidsdrama i Hørsholm
Sport Nordsjælland - 27. november 2019 kl. 20:50
Af Rudi Dalsgaard

Der var fem minutters ekstra basketball for pengene i Hørsholm Hallen onsdag aften, da Værløse var på besøg hos ubesejrede Hørsholm 79ers.

Det var gæsternes fortjeneste, at publikum fik lidt ekstra værdi for indgangen, men Værløse måtte også se Hørsholm stikke af med sejren på 76-75 i overtiden. Holdets 10. sejr i træk i denne sæson.

Det så ellers ud til, at Værløse var ved at skyde sig selv i foden flere gange. I tredje periode kæmpede man sig tilbage til 44-44 på scoringstavlen, men man var alligevel bagud med seks point, inden sidste periode gik i gang.

Dyr angrebsfejl

Siden fik Værløses Frida Formann reduceret til 66-63 med 1:16 tilbage, og det lykkedes at få bolden tilbage, uden at Hørsholm scorede. Men så begik Juliana Okosun angrebsfejl for en hård screening, og kampen virkede tabt.

Hørsholm smed igen bolden væk, men det blev ikke meget bedre for gæsterne, da Annemie Espensen fik blokeret sit skud fra treeren med godt 15 sekunder tilbage.

Frida Formann kom dog højest af alle efter rebounden, og med otte sekunder igen kunne Annemie Espensen så prøve en gang mere - bum - 66-66.

Hørsholm og Værløse tørnede sammen i Dameligaen i basketball

Værløses Annemie Espensen sendte kampen
ud i overtid på en sen treer.


Overtidsdramaet blev sikret, da Caroline Bornemann brændte det sidste skud.

Topholdet slog til

Det er nu ikke for sjov skyld, at Hørsholm suverænt fører Dameligaen, og det fik man at se i overtiden.

Dameligaen
Hørsholm-Værløse 76-75
(14-10, 22-20, 18-18, 12-18, 10-9)
Hørsholm: Sidney Rielly 24, Alyssa Rader 18, Caroline Bornemann 10.
Værløse: Frida Formann 21, Annemie Espensen 11, Juliana Okosun 9
Tilskuere: 150

Værløses skud blev for nervøse, mens især Kristine Risager og amerikanske Sidney Rielly var iskolde i deres eksekvering. Risager bragte Hørsholm på 75-69 fra straffelinien, inden Annemie Espensen igen satte en treer og tre Hørsholm inden for rækkevidde.

Hjemmeholdet fik ikke scoret mere, og det lykkedes også Frida Formann at sætte en fremragende treer to meter bag trepointslinien, men det var med bare 0,5 sekunder tilbage.

Hørsholm og Værløse tørnede sammen i Dameligaen i basketball

Frida Formann (th.) var igen den store 
profil for Værløse og sluttede på 21 point.


Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?