12. maj 2021
Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordsjælland holder kursen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordsjælland holder kursen
Opdateret 26. oktober 2020 kl. 22:31
Sport Nordsjælland - 26. oktober 2020 kl. 21:18
Af René Larsen

Otte af otte. Nordsjælland Håndbold holder kursen i retning af hurtig tilbagevenden til Håndboldligaen. Mandag aften sejrede Nordsjælland 33-30 over Ajax i mændenes 1. division.

arrow Læs også: Nordsjælland ryster rust, skidt og corona af sig

Der blev hevet voldsomt i elastikken kampen igennem. Nordsjælland var ganske vist på intet tidspunkt bagud i opgøret, men hver gang at publikum håbede, at hullet var slået, så formåede Ajax at hive sig tilbage i opgøret.

Det var ikke mindst den tidligere Nordsjælland-playmaker Oliver Roepstorffs fortjeneste. Han gjorde sit for at bevise, at det var en fejl, at Nordsjælland for et par år siden ikke forlængede kontrakten og lod ham gå til Ajax, hvor han har udviklet sig gunstigt. Han var eminent skydende, det hurtige fodskifte er intakt og blikket for medspillerne styrket.

Også en anden tidligere Nordsjælland-spiller Nichlas Poulsen viste sig flot frem, men han skulle også få en afgørende rolle, da han ved stillingen 31-29 til Nordsjælland misbrugte et straffekast på Frederik Andersson.

På det tidspunkt var Nordsjælland nemlig rystet. Tidligere i kampen havde Tobias Jørgensen fået direkte rødt kort for at stoppe Rasmus Graffe på ulovlig vis. I slutfasen blev også Andreas Nielsen diskvalificeret med sin tredje udvisning samtidig med, at dommerparret Teodor Mygind og Troels Kure til Nordsjællands-lejrens vantro dømte et straffekast.

Men da Andersson reddede straffekastet og Matias Campbell efterfølgende øgede til 32-29 knækkede opgøret omsider over.

arrow Taastrup-streg fra Ajax til Nordsjælland
14. januar 2021 kl. 12:18 Opdateret: kl. 12:18
arrow HØJ og Nordsjælland lagt ned
29. oktober 2020 kl. 14:00 Opdateret: kl. 14:15
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?